Megan Fox'dan eski eşine: Zevk alıyorsun!

Megan Fox, boşandığı eşine "çocuklarını sosyal medyada paylaşım malzemesi yaptığı gerekçesiyle" tepki gösterdi.

MAGAZİN 02.11.2020, 09:53
Megan Fox'dan eski eşine: Zevk alıyorsun!

Megan Fox ile Brian Austin Green Mayıs ayında yolları ayırmıştı. Bunun üzerine Megan Fox, Machine Gun Kelly ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 

34 yaşındaki oyuncu, üç çocuğunun babası olan Brian Austin Green'e "çocuklarını sosyal medyada paylaşım malzemesi yaptığı gerekçesiyle" tepki gösterdi.

Brian Austin Green, çocuklarıyla beraber Instagram hesabından Cadılar Bayramı paylaşımında bulundu. Söz konusu paylaşımda, 4 yaşında olan Journey'in de bulunduğu görüldü. 

"Çocukların olmadığı fotoğrafları seçebilirdin"

Journey'in söz konusu fotoğrafta yer almasını eleştiren Megan Fox, Brian Austin Green'in "çocukları fotoğraftan kırpması veya çocukların olmadığı fotoğrafları seçip paylaşması" gerektiğini ifade etti. 

Megan Fox, kendisinin de çocuklarıyla muhteşem bir Cadılar Bayramı geçirdiğini ancak Instagram hesabından çocuklarıyla fotoğraf paylaşmadığını kaydetti.

"İlgisiz bir anne gibi görünüyorum"

Brian Austin Green'in çocuklarını sevdiğini ancak onları Instagram'da paylaşım yapmak için kullandığını ileri süren Megan Fox, tepkisine sert bir dille devam etti.

Megan Fox, bu durum nedeniyle kendisinin ilgisiz bir anne gibi göründüğünü, fakat eski eşinin "kendisini çocuklara adamış bir baba" olarak yansıtıldığını belirtti.

"Çocuklar zaten onu seviyor"

Çocuklarının velayetini Brian Austin Green ile yarı yarıya paylaştıklarını anımsatan Megan Fox, eski eşine yönelik imalı bir şekilde "Gerçekten harikasın!" ifadesini kullandı.

Megan Fox, çocukların Brian Austin Green'i zaten sevdiğini ve eski eşinin bunu göstermek için sosyal medya platformlarına ihtiyaç duyduğunu aktardı.

Yorumlar (0)