Mazhar Alanson'dan tepki çeken hareket: Tırışkadan bir şey

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Mazhar Alanson, bardakların üzerine resim çizen bir gençle aynı yayında olduğu için tepki gösterdi. Alanson'un genç sanatçıyı yanından göndermeye çalışması sosyal medyada büyük tepki uyandırdı.

MAGAZİN 08.02.2020, 15:55 08.02.2020, 15:55
Mazhar Alanson'dan tepki çeken hareket: Tırışkadan bir şey

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, radyocu Polat Labar'ın "Gece Kafası" adlı programının konuğuydu. Program devam ederken, bardakların üzerine resim çizen genç bir sanatçının Alanson'un yanına gelmesiyle tepki gösteren Alanson, "Nedir bu bardak mardak" dedi.

"Tırışkadan bir şey"

Bardakların üzerine resim çizerken dünyayı gezen genç sanatçı Berk Armağan, Mazhar Alanson'un da konuk olduğu programda çizimlerini anlattı. Armağan'ın bardakların üzerine resim çizdiğini gören Alanson, "Bu kadar zamanını niye böyle bir şey için harcıyor?"  dedi. Berk Armağan'ın kendisi için de bir bardak yaptığını söylemesi üzerine Alanson, "Bu ne ya böyle tırışkadan bir şey. Acele yapmışsın" sözlerini kullandı.

Seyircilerin yanına geri döndü

Armağan yaptığı işi anlattıktan sonra konuşmaya devam eden Alanson, "Akıllı olan önüne gelen şansı değerlendirirmiş, Arif olan o işi kendi yaratırmış. Programda bardaklarla bir adamın ne işi var? Epey de reklamını yaptı artık tamam" dedi. Bardakları toplayarak Armağan'a geri veren Alanson "Bardak tamam artık" dedi.  Mazhar Alanson'un bardakları toplayıp vermesi üzerine Berk Armağan, seyircilerin yanına döndü.

Sosyal medyada tepki topladı

Mazhar Alanson'un genç sanatçıya karşı tavırları sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı. Kısa sürede çok konuşulan görüntüler sonrası kullanıcılar Mazhar Alanson için, "Başkalarına saygı duymayan bir sanatçı saygı beklememeli", "Adamı sadece aşağılamak için çağırmışlar", "Alanson'un yaptığı ego, kibir ve saygısızlık" ve "Mazhar abinin bittiği andır bu" yorumlarını yaptı.

Yorumlar (0)