Masumiyet dizisinin yıldızı İlayda Alişan’ın, Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı iddia edildi!

Rol aldığı ‘Masumiyet’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu İlayda Alişan’ın, şu sıra ‘Kardeşlerim’ dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Halit Özgür Sarı ile beraberlik yaşadığı iddia edildi. Daha önce ‘Şampiyon’ dizisinde çift olan ve ‘Hakan Muhafız’ dizisinde de beraber rol alan ikili, kalplerini birbirlerine kaptırdıkları konuşuluyor!

MAGAZİN 04.05.2021, 16:29 04.05.2021, 18:11
Masumiyet dizisinin yıldızı İlayda Alişan’ın, Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı iddia edildi!

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Serkay Tütüncü ile paylaştığı ‘Masumiyet’ dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle gündemde olan genç ve güzel oyuncu İlayda Alişan’ın aşk hayatı hakkında, bir iddia ortaya atıldı. 25 yaşındaki yetenekli oyuncunun, kalbini şu sıra ‘Kardeşlerim’ dizisinde rol alan ve Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı ile beraberlik yaşadığı iddia edildi. Hatırlanacağı üzere Alişan ve Sarı, daha önce ‘Şampiyon’ dizisinde de bir çifti canlandırmıştı. 



Daha önce iki dizide beraber rol aldılar

İlayda Alişan ve Halit Özgür Sarı, daha sonra dijital platformda yayınlanan ‘Hakan Muhafız’ dizisinde de beraber rol almışlardı. İkilinin sosyal medyada birbirlerini takip etmemeleri ise, birlikteliklerinin duyulmamasına yorulurken, 28 yaşındaki Halit Özgür Sarı da, 25 yaşındaki İlayda Alişan da şu sıra dizi setlerinden dolayı buluşmaya vakit bulamıyor. Ancak repo zamanları bir araya gelen sevgililer, birlikteliklerinin duyulmaması için titiz davranıyorlardı. Ayrıca ikilin, boş vakitlerinde Alişan’ın evinde bir araya geldikleri de iddia edildi. 



Bir Çocuk Sevdim dizisindeki rolüyle tanındı

26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen İlayda Alişan, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Moda ve Tasarım bölümünde okuyor. Oyunculuğa küçük yaşta reklam filmleriyle başlayan Alişan, Bir Çocuk Sevdim dizisindeki Merve karakteriyle tanındı. Daha sonra Bana Sevmeyi Anlat, Serçe Sarayı ve Rüya gibi dizilerle izleyici karşısına çıkan Alişan, Çukur dizisinde canlandırdığı Akşın karakteriyle yıldızını parlattı. Hakan Muhafız ve Terapist gibi dijital platform projelerinde de rol aldı. Şampiyon dizisinde de rol alan Alişan, şu sıralar Masumiyet dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor.



Diriliş Ertuğrul dizisiyle oyunculuğa adım attı

4 Kasım 1993 tarihinde İstanbul’da doğan Halit Özgür Sarı, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Ekonomi bölümünde okudu. Daha sonra oyunculuğa Craft Atölye’de eğitim alarak başlayan Sarı, ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde rol aldı. Daha sonra ‘Hakan Muhafız’, ‘Şampiyon’ ve ‘Kırmızı Oda’ dizilerinde izleyici karşısına çıkan Sarı, şu sıralar ‘Kardeşlerim’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiriyor.

Yorumlar (2)
ELA 3 yıl önce
İlayda Alişan seni çok seviyorum ve sen masumiyet dizisinden güzel oynuyorsun ve çok güzelsin Allah nazarlardan saklasın Beni Ela sana hayranım Masumiyet dizisi sezon final olsun inşAllah ve final olmasın ve oradaki de hepsini seviyorum Serkay tutucu ve deniz Işın İnşAllah sana gelir bu mesaj seni çok makyaj yapmıyorsun makyajsız da güzelsin maşAllah ve bu sorun bana benim adım Ela Avrupalıyım seni çok çok seviyorum masumiyet bu akşam saat 20:00 ben sizi çok izliceğiceğim
ELA 3 yıl önce
Seni çok seviyorum İlayda Alişan abla çok güzelsin güzel giyiniyorsunz ve bu kadar hoşçakal