MasterChef Yasin'den olay yaratacak açıklamalar

"MasterChef Türkiye" yarışmasındaki açıklamaları ve davranışlarıyla dikkat çeken Yasin Obuz, TV8'de yayınlanan "Gel Konuşalım" programında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 10.12.2019, 12:45 10.12.2019, 12:51
MasterChef Yasin'den olay yaratacak açıklamalar

"MasterChef Türkiye" yarışmasında başarılı bir performans gösteren Yasin Obuz, programda kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Yasin Obuz, kendisi gibi yarışmadan elenen Suna Aydın ile ilgili olay yaratacak itiraflarda bulunurken, kendisiyle ilgili olarak da işini çok iyi pazarladığının altını çizdi.

"Suna'ya hisse veririm"

Obuz, Suna Aydın'la ilgili olarak "Yarışmada Suna olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. İlk başta ondan nefret ediyordum. 'İyi bir kıza benziyor' diyerek konuşmaya başladım. Bir baktım muhteşem bir insan; 10 numara, 5 yıldız. Bir restoran açsam Suna'yı başına koyarım, hatta ona hisse veririm." şeklinde konuştu.

"Çok iyi pazarlamacıyım"

Yasın Obuz kendisiyle ilgili ise "Ben her şeyi satarım. Gazeteyi kitap diye satarım. O derece pazarlamacıyım. Bütün dış çekimlerde yemeği ben dağıtıyordum. Neden? Çünkü lezzetsiz olsa bile öyle bir anlatırdım ki sanki su değil şerbet içer. O derece." ifadelerini kullandı.

Fenomen yarışmacı, şef Somer Sivrioğlu için ise "Elemede 'Şefim sizi Şirin Baba'ya benzetiyorum' dedim. Güldü gitti. Sonra onun oyuna kaldım. 'Hayır' dese yarışmaya katılamıyordum. 'Evet' dedi." sözlerini kaydetti.

"Mehmet Şef'ten korktum"

Şef Mehmet Yalçınkaya hakkındaki düşüncelerini de ifade eden Yasin Obuz, "Mehmet Şef'ten hep korkum. Ne zaman yanıma gelse kafamı başka tarafa çeviriyordum. Bakışlarıyla döven adam ilk defa gördüm. Usta-çırak ilişkisine önem veriyor. İstediğini verirsen o an oğlu olursun, vermezsen düşmanı olursun. Üç şef de abim, babam gibi." sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)