MasterChef'te gerginlik! "Seni eleyeceğim"

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Eray ile Serhat arasında gerginlik yaşandı. Eray, Serhat'a "Seni eleyeceğim" diyerek tepki gösterdi. 

MAGAZİN 19.08.2020, 10:50
MasterChef'te gerginlik! "Seni eleyeceğim"

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Şefler, her iki takımın da dana nuar ile polenta, kabak çorbası, baklava hamurundan yapılan mantarlı börek, semizotu salatası ile ılık manda kaymağı ve şeftalili parfe hazırlaması gerektiğini söyledi. 

Bunun üzerine Tanya'nın kaptanı olduğu mavi takım ile Ayyüce'nin kaptanı olduğu kırmızı takım, kıyasıya rekabet etti. Mavi takımın semizotu salatası, kabak çorbası ve böreği beğenilirken, kırmızı takımın dana nuarı ve şeftalili parfesi beğenildi. Bu nedenle takım oyununu 3-2 üstünlükle mavi takım kazandı. 

Kırmızı takım dokunulmazlık oyununa çıktı ve yarışmacılardan Mehmet Şef'in hazırladığı irmik helvasının aynısını yapmaları istendi. Duygu, hazırladığı tabakla dokunulmaz olmayı başardı. Bunun üzerine Duygu, eleme potasına Celal'i soktu. Yapılan takım oylamasında da Sedat, potaya giren ikinci kişi oldu. 

Eray, oylamadan sonra tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu. 

Serhat'ın "Amerika'da işini bırakarak geldiğini, fedakârlık yaptığını ve yalnızca kendisi gibi olanların rakibi olabileceğini" söylediğini aktaran Eray, kendilerinin de ailelerinden herhangi bir destek almadan ve zor koşullarda yarışmaya geldiğini ifade etti.

Eray, kendisinin Amerika'ya gitme fırsatının olmadığına dikkat çekerek, Serhat'tan eleme oyununda kendisini karşısına çıkarmasını istediğini belirtti ve "Seni eleyeceğim" dedi. 

Bunun üzerine Serhat, ana kadroya giremeyen Rezzan'ın da Mersin'den işini bırakıp geldiğini, uzaya çıksa bile Rezzan'dan daha fazla fedakârlık yapmış olmadığını söyledi. Serhat, Eray'ın demagoji yaptığını iddia etti.

Yorumlar (0)