MasterChef'te bireysel dokunulmazlığın sahibi Emir oldu!

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kaybetti. Emir, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. 

MAGAZİN 30.09.2020, 09:20 30.09.2020, 09:26
MasterChef'te bireysel dokunulmazlığın sahibi Emir oldu!

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı.

Söz konusu oyundan önce kırmızı takımın kaptanı Barbaros, düelloda eşleşecek isimleri belirledi. Oyunu kazanan taraf ise mavi takım oldu.

5-3'lük skorla sona eren oyunda en çok şaşırtan olay, Esra-Furkan arasındaki düello oldu. Furkan, ciğerli iç pilavı Esra'dan daha iyi yaptı. 

Kırmızı takımda puan getiren oyuncular; sebzeli bulgur pilavı ile Ebru, Çin pilavı ile Barbaros ve hamsili pilav ile Berker oldu. 

Mavi takımda puan getiren oyuncular; arpa şehriyeli pilav ile Uğur, kuşkonmazlı risotto ile Özgül, Özbek pilavı ile Didem, ciğerli iç pilav ile Furkan ve patatesli çilav ile Eray oldu. 

Bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı

Bunun üzerine kırmızı takım oyuncuları, bireysel dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti. 

Yarışmacılar, Somer Sivrioğlu'nun imza tabağına en yakın tabağı hazırlamaya çalıştı. Yarışmacılara bunun için 45 dakikalık bir zaman verildi.

Oyunun sonunda en başarılı üç tabağın, Barbaros, Duygu ve Emir'e ait olduğu açıklandı. Şefler, en beğendikleri tabağın Emir'e ait olduğunu ifade ettiler. 

MasterChef Türkiye'de dün akşam bireysel dokunulmazlığın sahibi Emir oldu. 

Esra ve Duygu potaya girdi

Emir, eleme potasına Esra'nın girmesini istedi.

Yarışmacıların yaptıkları oylama sonucunda eleme potasına giren diğer isim ise Duygu oldu. 

Yorumlar (0)