Marilyn Manson'a ölüm tehdidi yağıyor: Endişeli ve uykusuzum

Eski nişanlısı Evan Rachel Wood tarafından cinsel tacizle suçlanmasının ardından çok sayıda ölüm tehdidi aldığını söyleyen şarkıcı Marilyn Manson, "Endişeli ve uykusuzum. Eşim Lindsay Usich'e zarar gelmesinden korkuyorum." dedi.

MAGAZİN 20.11.2022, 13:45 21.11.2022, 09:41 Hakan Öksüz
Marilyn Manson'a ölüm tehdidi yağıyor: Endişeli ve uykusuzum

ABD'li şarkıcı Marilyn Manson, son yıllarda özel hayatıyla magazinin gündeminde yer ediyor. Westworld dizisinin başrolü Evan Rachel Wood, eski nişanlısı olan Manson tarafından tacize uğradığını söyleyerek sanat dünyasında tartışmaların odağına yerleşmişti. 

Suçlamaları reddeti, Wood ile Gore'a dava açtı

Klip çekimi esnasında Marilyn Manson tarafından tacize uğradığını öne süren Evan Rachel Wood, tacizcilerin ifşa edildiği "Me Too" hareketine katılmıştı. Suçlamaları kesin bir dille reddeden Marilyn Manson ise hakkında karalama kampanyasının başlatıldığını söylemişti. Ünlü şarkıcı, Evan Rachel Wood ile Illma Gore'u mahkemeye vermişti.

Marilyn Manson'ın Wood ile Gore'a açtığı davanın duruşmasının ertelendi. Yeni bir açıklamada bulunan 53 yaşındaki müzisyen, söz konusu iddialardan dolayı ölüm tehditleri aldığını belirtti. 

"Eşim Lindsay Usich'e zarar gelmesinden korkuyorum"

İnternet üzerinden kendisine çok sayıda mesaj geldiğini belirten Marilyn Manson, "Endişeli ve uykusuzum. Eşim Lindsay Usich'e zarar gelmesinden korkuyorum." ifadelerini kullandı. Kariyerinin çöküşte olduğunu kaydeden Manson, cinsel tacizle suçlanmasının ardından zor zamanlar yaşadığını kaydetti.

Yorumlar (0)