Mariah Carey'nin hesabından küfürlü paylaşımlar

Ünlü yıldız Mariah Carey'nin Twitter hesabı, hacker'lar tarafından ele geçirildi. Hesaptan küfürlü paylaşımlar yapıldı.

MAGAZİN 02.01.2020, 14:18
Mariah Carey'nin hesabından küfürlü paylaşımlar

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey’nin Twitter hesabı internet korsanlarınca ele geçirildi.

Variety’de ter alan habere göre bilgisayar korsanı, ünlü şarkıcının hesabını geçtiğimiz salı günü hack'leyerek, hesaptan 50'nin üzerinde tweet paylaştı. Küfürlü satırlar içeren mesajlar arasında rap şarkıcısı Eminem hakkında ifadeler de vardı.

Carey’nin hesabında hacker'lar tarafından bir gencin üstsüz fotoğrafı da paylaşıldı.

Neden Eminem'e yönelik mesajlar?

Carey'nin hesabından Eminem mesajları atılmasının sebebi olarak, Eminem ile Carey’nin eski eşi oyuncu ve şarkıcı Nick Cannon arasında yaşanan tartışma gösterildi.

İki rap'çi arasında başlayan husumet, aralık ayı başında yeni bir kavga haline gelmiş, şarkıcılar birbirlerine "diss atmıştı". Cannon, Eminem ile Carey’nin hiçbir zaman flört etmediklerini, Eminem’in madde bağımlısı olduğunu ileri sürmüştü.

İki rap şarkıcısı arasındaki husumetin fitili, Eminem’in yeni şarkısında Carey ile kendisinin “güzel bir kapanış yapmadıkları” ve Cannon’un pop şarkıcısı tarafından “iğdiş edildiği” sözleri sonrasında ateşlenmişti.

Twitter CEO'su da hack'lenmişti

Carey’nin hesabının ele geçirilişini, ağustos ayında Twitter’ın CEO’su Jack Dersey’in hesabını ele geçiren hacker grubu üstlendi.

Twitter sözcüsü, “Durumu fark eder etmez ihlal edilen hesabı kilitledik ve şimdi konuyla ilgili inceleme yapıyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı. Carey’nin hesabındaki korsan tweet’ler ise hemen silindi.

Yorumlar (0)