Marcus Aral ve Kerem Kamışlı’nın “sulu” Şevval Şahin kavgası 

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ve yeni sevgilisi Kerem Kamışlı, bir restoranda kavgaya tutuştu. Marcus Aral, Kamışlı’yı ve oturduğu sandalyeyi denize savurdu. Yaşananlar, o anda restoranda olanlar tarafından kamera kaydına alındı. 

MAGAZİN 25.06.2021, 09:35 27.06.2021, 12:47
Marcus Aral ve Kerem Kamışlı’nın “sulu” Şevval Şahin kavgası 

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin ve yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral, ilişkilerini noktaladıklarını geçtiğimiz günlerde duyurmuşlardı. “Hep arkadaş olarak kalacağız, birbirimizi hep destekleyeceğiz.” şeklinde paylaşılan ayrılık notları sonrasında Şevval Şahin, Kerem Kamışlı ile ilişki yaşamaya başlamıştı. 

Sakıp Sabancı’nın yeğeni Emine Sabancı Kamışlı’nın küçük oğlu olan Kerem Kamışlı ile Şevval Şahin, dün akşam üzerinde bir restoranda yemekteydi. Şahin’in yemek yediği mekanı sosyal medya üzerinden öğrendiği varsayılan Marcus Aral, deyim yerindeyse “mekanı bastı”.  



Kamışlı’yı denize attı sonra video çekti 



Restorana hiddetli adımlarla giren Marcus Aral, Kamışlı ve Şahin’in olduğu masaya giderek genç adamı ve oturduğu sandalyeyi denize savurdu. Mekan çalışanları ve bazı müşteriler, Kerem Kamışlı’yı denizden çıkarırken birkaç kişi de Marcus Aral’ı sakinleştirmeye çalıştı. 

Kamışlı, neye uğradığını hala anlayamazken Aral ise o anların videosunu çekti. Aral’ın ve mekandaki müşterilerin çektiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. 



“Ne kadar güzel bir akşam” 

Olaydan yalnızca birkaç saat sonra ise Marcus Aral, yatından bir fotoğraf paylaşarak, “Ne kadar güzel bir akşam” notunu düştü. Aral’ın paylaşımı sonrasında sosyal medyada komik diyaloglar yaşandı. 

Yorumlar (0)