Makyajsız fotoğraflarını paylaşan Bergüzar Korel, kadınlara çağrıda bulundu

Kadın takipçilerine özel, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kadınlara öbir paylaşım yaptı. 

MAGAZİN 19.10.2021, 12:28 20.10.2021, 09:03
Makyajsız fotoğraflarını paylaşan Bergüzar Korel, kadınlara çağrıda bulundu

Üçüncü çocuğunu kucağına almak için bekleyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, milyonlarca takipçisinin olduğu Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kadınlara bir çağrıda bulundu.

“Farklı değiliz”

Kısa süre içinde 150 bini aşkın beğeni alan paylaşımda Bergüzar Korel, şu ifadeleri kullandı:

"Canım kadınlar, Instagram'ın büyülü dünyasına hoş geldiniz. Buranın gerçek dünyadan ne kadar uzak olduğundan hepimiz dert yanıyoruz fakat burdan da fazla uzak kalamıyoruz. Ben de anne çocuk sayfaları, dekorasyon, güzel kadınlar ve iç açıcı fotoğraflar gördüğüm zaman o dünyaya dalıyorum. Hepimiz iyi, sağlıklı ve güzel görünmek istiyoruz. Fakat bunun yanında her şey burada gerçek de olabilir. Bilinçaltımıza kazınan o steril, beyaz, temiz, her şeyin aşırı düzenli olduğu görüntüler, bence daima gerçeği yansıtmıyor. Ben oyuncuyum ve bu sebeple mesleğim gereği popülerim. İşimin getirdiği bazı zorunluluklara kafa tuttum. En çok da sürekli imrenilen güzel görünme zorunluluğuna.

“En doğal halim”

"Bu fotoğraflar, güneş doğduktan sonra uyanmışsam ve şanslıysam, yataktan kalkar kalkmaz çektiğim kareler. Dağınık saçlarım, lekelerim, şiş yüzüm... Bazen bu halde gün boyu evde dolaştım. Bazen makyaj yapmaya özendim. Bazen koltuktan kalkamadım. Bazen kendimi çok beğendim, bazen ise aynaya bakamadım. Demek istediğim şu ki, bu satırları şu an okuyan ve takılan arkadaşım bilme gerekiyor ki hiçbirimiz farklı değiliz. Sadece ufak bir hatırlatma yapmayı istedim."

Yorumlar (0)