Mahsun Kırmızıgül'den nostalji: "Demet'in gariban zamanları"

Mahsun Kırmızıgül, yıllar önce çekilen ve ünlü isimlerle bir arada olduğu fotoğrafı paylaşarak, "Demet Akalın'ın en gariban dönemi olduğuna" dair not düştü. 

MAGAZİN 16.06.2020, 11:12
Mahsun Kırmızıgül'den nostalji: "Demet'in gariban zamanları"

Mahsun Kırmızıgül, Instagram hesabı üzerinden, 1994'te çekilen bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. 

Ünlü türkücünün, Hülya Avşar, Özcan Deniz, Nalan ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerle bir gazino sahnesi için çektirdiği fotoğraf, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Söz konusu fotoğrafı "olay fotoğraf" olarak nitelendiren Kırmızgül, üzerinde bulunan ceketin en göz alıcı ceketi olduğunu ifade etti.

Kırmızıgül, ceketinin perdeyi, zebrayı, Beşiktaş ya da Juventus formasını andırdığını belirterek, söz konusu ceketi diken modacının "Bu ceket konuşulacak" dediğini ve haklı da çıktığını kaydetti.

"Gazinoda birlikte sahne aldık"

Özcan denizin boynundaki fular ile kendisinden daha kötü göründüğünü ifade eden Kırmızıgül, Hülya Avşar'ı "Al Pacino'nun yerli versiyonu" ve "hanım ağa" olarak nitelendirdi.

Kırmızıgül, fotoğrafın "Demet Akalın'ın en gariban olduğu dönemde" çekildiğini belirterek, söz konusu kadroyla birlikte İzmir Göl Gazinosu'nda bir sezon boyunca birlikte sahne aldıklarını ifade etti. 

Bir süredir sinema sektöründe önemli projelere imza atan Kırmızıgül, sahne çıkmaya ve müzik yapmaya hasret duyduğunu da ekledi. 

Yorumlar (0)