Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den tepki çeken sözler!

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, son röportajında oldukça konuşulacak açıklamalar yaptı. Gizem Tuncer, “Para kazanmayan bir kişiye aşık olur musunuz? şeklindeki soruya  “Sanmıyorum, rezalet bir şey o. Parasız adam gereksiz adamdır” sözleriyle cevap verdi.

MAGAZİN 22.02.2022, 10:54 23.02.2022, 13:55
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den tepki çeken sözler!

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, geçsen sene yaptığı sıkı diyet sonucunda 90 kilodan 50'ye düşerek gündem olmuştu. 

“Parasız adam gereksiz”

30 yaşındaki Gizem Tuncer, "Kendi parasını kazanamayan bir insana aşık olabilir misiniz?" şeklindeki soruya tepki çeken bir yanıt verdi.

Tuncer, "Öyle bir insana aşık olacağımı düşünmüyorum. O rezalet bir şey! Parasız adam gereksizdir. Kimseye bakmam, hiç kimse bana bakmasın. Beraber yaşanıyorsa ortak harcansın. Aşık ol, evlen fakat yarın öbür gün problem olur. Ben böyle ilişki anlamında talihsiz şeyler yaşadım. Bu sebeple burada daha net düşünüyorum. Olmuyor yani. Bir yerde mutlaka çatırdıyor. Kimse bana para harcamasın, kendi kendisi için harcasın. Beraber yemeğe gittiğimizde gözüme bakmasın. O durumda sinirlerim oynuyor. Çok yüksek bir seviyeden söz etmiyorum. Herkes, kendi bütçesine göre bir şey yapar fakat olmayınca da olmuyor. Besle besle nereye kadar!” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)