Magazin dünyasında “Ivana Sert” krizi

Modacı Ivana Sert’in albüm çıkarması magazin camiasında olay oldu! Sevda Demirel, Ivana Sert’i sert sözlerle eleştirirken, şarkıcı Hatice de Sevda Demirel’e yüklendi.

MAGAZİN 04.05.2019, 16:29
Magazin dünyasında “Ivana Sert” krizi

Moda dünyasının yakından tanıdığı Ivana Sert, “İmalat hatası” isimli şarkı ile müzik dünyasına giriş yaptı. Bu haberin üstüne magazin dünyasında zehir zemberek açıklamalar peş peşe geldi. Eski manken ve şarkıcı Sevda Demirel, Ivana Sert’i Türkçeyi düzgün konuşamaması sebebiyle eleştirirken, Instagram’dan yabancı kadınların Türkiye’ye gelerek eşlerini ve işlerini aldığı ifadelerini paylaştı. Demirel, ayrıca yabancı kadınlara savaş açma çağrısı yaptı ve Ivana Sert’in Laleli’de tekstil yapmaya geri dönmesi gerektiğini söyledi.

Bunlar üzerine Ivana Sert ise Sevda Demirel’i tanımadığını söyledi. Sert kendisinin Sırbistan’da konservatuar okuduğunu ve kariyerinin hazır olduğunu belirterek, “Sırbistan güzeli” olarak Türkiye’ye geldiğinde hayatının tamamen değiştiğini söyledi.

Demirel’in Laleli’yi aşağıladığını söyleyen Sert, tekstilde Laleli’nin, Merter’in, Zeytinburnu’nun çok önemli olduğunu söyleyerek Laleli’deki tekstilcilere selam gönderdi. Sert, Sevda Demirel’in sektörü Nişantaşı’nda zannettiğini söyledi.

Sevda Demirel, yayına bağlanarak Sert’in Türkçesinin kötü olduğunu ve bunun bilinen bir şey olduğunu ifade etti. Demirel, bir birey olarak kendi fikirlerini söylemekte özgür olduğunu belirtti. Laleli esnafıyla asla dalga geçmediğini söyleyen Demirel, Sert’in kendisini tanımadığını söylemesine çok takıldığını ekledi ve 30 yıldır Türkiye’de yaşayan bir insanın nasıl kendisini tanımadığını sordu.

Kimsenin ‘Ben Sevda Demirel’i tanımıyorum’ diyemeyeceğini söyleyen Demirel, Türkiye’ye gelen yabancı mankenlerin Türk mankenlerin fiyatlarını dibe vurdurduğunu da açıkladı.

Hatice de olaya dahil oldu: “Sevda kimdir”

Şarkıcı Hatice de, söz konusu polemiğe Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dahil oldu. Hatice, Sevda Demirel’in kim olduğunu, neci olduğunu sorup, “Gerçi Kartal’dakiler (İstanbul’daki bir semt) iyi tanır. Laf atacağına otur kendini eleştir” ifadelerini kullandı.

“Ne dedin sen, ne dedin sen!”

2 Nisan 2002 tarihinde, bir talk Show programının çekimlerinde Sevda Demirel, Hande Ataizi’ne attığı tokatla gündeme oturmuştu. Hande Ataizi ve Cem Davran’ın birlikte sundukları İki Kere Kiki programına Sevda Demirel ve Arto konuk olmuştu. Programda, Arto’nun Hande Ataizi ve Sevda Demirel’e vücutlarıyla bir yerlere geldiklerini söyleyerek, ikili arasında kim en çok sanatçı gerilimine sebep olmuştu.

Gergin süren programda aşk şarkısı söyleyeceğini belirten ve Hande Ataizi’nin aşkları çok iyi bildiğini söyleyen Sevda Demirel, kendisinin bir gecelik ilişkiler kurmadığını her zaman tek eşliliği savunduğunu dile getirdi. Bu sözler üzerine Hande Ataizi, ‘fuhuştan gözaltına alındığını ne zaman unuttun’ deyince ortalık karışmıştı. Bunun üzerine Sevda Demirel, ayağa kalkıp Ataizi ile arasındaki Cem Davran’ı aşarak Hande Ataizi’ne tokat atmıştı.

Hande Ataizi izleyicilerden özür dileyerek devam edemeyeceğini söylemiş ve yayını terk etmişti.

Yorumlar (0)