Lopez sevgilisi Affleck’in film galasına katılmadı

Dünyanın en gözde şarkıcılarından Jennifer Lopez, oyuncu sevgilisi Ben Affleck’in başrolde oynadığı ‘The Tender Bar’ filminin galasına katılmayarak dedikodu kazanlarının kaynamasına neden oldu. Ortaya atılan iddiaya göre; Lopez’in filmin yönetmeni George Clooney ile daha önceden yaşadığı bir anlaşmazlık yüzünden aynı ortamda olmak istemedi

MAGAZİN 08.10.2021, 12:07 10.10.2021, 12:05
Lopez sevgilisi Affleck’in film galasına katılmadı

 Amerikalı dünyaca ünlü şarkıcı ve dansçı Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı ‘The Tender Bar’ filminin galasına katılmadı.

Evlilik yolunda ilerleyen Alex Rodriguez ile yollarını ayırdıktan sonra eski nişanlısı Ben Affleck ile ayrı kaldığı 17 yılın ardından yeniden sevgili olarak magazin basınının gündemine oturmuştu.

Ben Affleck ile doludizgin bir aşk yaşayan Jennifer Lopez’in mutluluğu da gözlerden kaçmadı.

Daha önce oynadıkları filmde araları bozuldu

Her yere sevgilisinin yanında eşlik eden ünlü şarkıcının; sevgilisi Ben Affleck’in oynadığı ‘The Tender Bar’ filminin yönetmenliğini üstlenen George Clooney aile anlaşamama sebebinin ‘Aşk ve Para’ filminde birlikte oynarken yaşadıkları tatsızlıklar olduğunu söyleniyor.

 Filmde Affleck ile birlikte Christopher Lloyd, Tye Sheridan ve Lily Rabe rol alıyor.

J.R. Moehringer‘in kitabından uyarlanan film, J.R.’ın Long Island’da büyüdüğü yıllarda amcası Charlie’nin barının müdavimleri arasında kendisine baba figürleri aramasını anlatıyor. Merakla beklenen film, 7 Ocak 2022‘de Amazon Prime Video’da yayınlanacak.  

Yorumlar (0)