Lopez'den sosyal medya hamlesi: Profilini kararttı

Temmuz ayında oyuncu Ben Affleck ile evlenerek hayranlarını şaşırtan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bu kez de Instagram hesabındaki tüm paylaşımları sildi. Profil fotoğrafını da karartan Lopez'in bu hamlesinin nedeni merak edildi. Bazı hayranlar, 8 yıldır albüm çıkarmayan şarkıcının müjdeli bir haber vereceğine inanıyor.

MAGAZİN 24.11.2022, 14:09 25.11.2022, 11:14 Hakan Öksüz
Lopez'den sosyal medya hamlesi: Profilini kararttı

Ojani Noa, Chris Judd ve Marc Anthony gibi isimlerle yaptığı evliliklerde aradığını bulamayan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 2000'li yıllarda aşk yaşadığı oyuncu Ben Affleck ile temmuz ayında hayatını birleştirdi. Dünyaca ünlü pop yıldızının Ben Affleck ile yaptığı evlilik, magazin gündeminin en hararetli konularından biri oldu. 

227 milyon takipçili hesaptaki gönderiler silindi

Son zamanlarda özel hayatıyla gündeme gelen Jennifer Lopez'in Instagram hesabındaki tüm fotoğrafları silmesi dikkat çekti. 227 milyon takipçili hesabındaki paylaşımları silen ve profil fotoğrafını siyah yapan Lopez'in bu hamlesinin nedeni merak edildi. Dünyaca ünlü şarkıcı, Twitter ve TikTok hesaplarının profil fotoğrafını da kararttı ancak bu platformlardaki gönderileri silmedi.

Yeni albüm yolda mı?

Jennifer Lopez'in sosyal medya temizliği, "yeni bir albüm geliyor" iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu. Daha önce birçok şarkıcı, yeni albüm öncesinde sosyal medyadaki gönderilerini silmişti. Jennifer Lopez'in de hayranlarına yeni albüm müjdesi vereceği, sosyal medyadaki değişimin bu yüzde yaşandığı öne sürüldü.

Son albümünü 2014'te piyasaya sürdü

"A.K.A" adlı son albümünü 2014 yılında çıkaran Lopez, müzik kariyerine bir süre ara vermişti. Ünlü şarkıcı Shakira ile "2020 Super Bowl Halftime" şovunda birlikte sahneye çıkan Lopez, hayranlarını mest etmişti. Owen Wilson ile başrollerinde yer aldığı Marry Me (2022) isimli filmiyle gündeme gelen Jennifer Lopez'in yeni albüm çıkarıp çıkarmayacağı merak edilmişti.

Lopez: "Aramızdaki şey gerçek aşk"

Temmuz ayında oyuncu Ben Affleck ile hayatını birleştiren 53 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Affleck soyadını kullanmaya karar verdim. Bunda bir sorun yok, hatta gurur duyduğumu söyleyebilirim. Bu bir zayıflık değil, aksine güç gösterisi. Hayatımın kontrolü tamamen benim ellerimde. Aramızdaki şeyin 'gerçek aşk' olduğuna inanmıştım. Bir araya gelince eski duygularım yeniden kabardı." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)