Lil Uzi Vert’in alnındaki pembe elmasın değeri, dudak uçuklattı!

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Lil Uzi Vert’in alnındaki elmasın sırrı çözüldü. Ünlü şarkıcının alnına yapıştırılan elmasın değerinin 24 milyon dolara yakın olduğu ve şarkıcının 4 yıl boyunca bu elması almak için para biriktirdiği ortaya çıktı!

MAGAZİN 04.02.2021, 13:11 05.02.2021, 09:27
Lil Uzi Vert’in alnındaki pembe elmasın değeri, dudak uçuklattı!

Amerika Birleşik Devletleri doğumlu genç rap şarkıcısı Lil Uzi Vert’in sıra dışı hayatı ilgi çekmeye devam ediyor. Vücudunun neredeyse her yerinde dövme bulunan ve birçok yerine küçük aksesuarlar takan Vert’in, son olarak alnına taktığı pembe elmas ise oldukça dikkat çekti. 26 yalına basan şarkıcının alnındaki pembe elmasın değeri ise, adeta dudak uçuklattı.

4 yıl boyunca para biriktirdi

24 milyon dolarlık bir maliyete sahip olan elmas için Vert’ini 4 yıl boyunca elması almak için para biriktirdiği ortaya çıktı. Pembe elmasını, sosyal medya hesabında hayranları ve takipçilerine sunan Vert’e beğeni yağmuru geldi. 10 ila 11 karat arasında olduğunu belirlenen pembe elmas, mücevher tasarımcısı Elliot Eliantte tarafından yapıldı.

Mücevherinin parasını Bugatti’si nin bile ödeyemediğini söyleyen Vert,  bütün arabalarıyla beraber bir ev parasını harcayıp bu elması aldığını söylüyor. Güzelliğin acılı bir süreç olduğunu söyleyen Lil Uzi Vert, “Eternal Atake”, “Luv is Rage “, “The Real Uzi” ve “Pluto x Baby Pluto” gibi albümleriyle biliniyor.


Yorumlar (0)