Levent Sülün, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı!

Yaklaşık 4 hafta önce ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu ve ses sanatçısı Levent Sülün, ani bir karar sonrası diziden ayrıldı. Dizide ‘Fuat’ karakterini canlandıran Sülün, yeni bir proje ile izleyici karşısına çıkacak.

MAGAZİN 16.02.2021, 11:43 17.02.2021, 09:04
Levent Sülün, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı!

“Çiçek Taksi”, “Günaydın İstanbul Kardeş”, “Acemi Cadı”, “Kurşun Bilal”, “Vezir Parmağı, “Diriliş Ertuğrul” ve “Mucize 2: Aşk” gibi pek çok önemli dizi ve filmdeki, rolleriyle tanınan ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Levent Sülün, yaklaşık 4 hafta önce reyting rekortmeni dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna katılmıştı. 6 sezondur izleyici karşısına çıkan diziye “Fuat” karakteriyle dahil olan Sülün, diziden ayrılıyor.

Levent Sülün, dev bir prodüksiyonda rol almaya hazırlanıyor

Dizide, Hızır ve masasının başına bela olan Fuat’a hayat veren Levent Sülün, başarılı performansıyla da diziye damga vurdu. Ani bir kararla diziden ayrıma kararı alan Sülün, yakın bir zamanda farklı bir dizide izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Edinilen kulis bilgilerine göre Levent Sülün, Türkiye'nin en önemli prodüksiyonları arasında yer alan dev bir yapımda yer almak için Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosundan ayrıldı. Yeni dizide Sülün’e pek çok önemli oyuncu da eşlik edecek.

Yorumlar (0)