Lady Gaga'nın köpeklerinin kaçırılması olayında yeni gelişme

Amerikalı dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın köpek bakıcısının vurulması ve köpeklerinin kaçırılması olayında yeni bir gelişme yaşandı.

MAGAZİN 30.04.2021, 16:02 01.05.2021, 18:48
Lady Gaga'nın köpeklerinin kaçırılması olayında yeni gelişme

Ünlü şarkıcıya ait köpeklerin silah zoruyla kaçırılmaları ve bakıcılarının ise vurulması olayında 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

Lady Gaga'nın köpekleri silahlı kişilerce kaçırılmıştı

Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın Gustav ve Koji isimli iki Fransız buldog köpeği, iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğramış ve daha sonra ise kaçırılmıştı.

24 Şubat'ta yaşanan olayda olay da o sırada köpekleri gezdiren bakıcı Ryan Fischer ise açılan kurşunların hedefi olmuş ve göğsünden yaralanmıştı.

Yaşanan bu olayın ardından konu güvenlik birimlerine intikal ettirilirken olayla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Mahkemeye çıkarılacaklar

Los Angeles Polis Departmanı (LAPD), tarafından yapılan açıklamaya göre Gaga'nın köpeklerinin çalınmasıyla ilişkili oldukları düşünülen 5 kişi gözaltına alındı.

Açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü cinayete teşebbüsle suçlanırken köpeklerin sahibinin kimliğinden dolayı değil parasal değerleri nedeniyle çalındığı belirtildi.

Şüphelilerin polis merkezindeki işlemlerinin ardından mahkeme çıkarılması bekleniyor.

Öte yandan Lady Gaga köpeklerini çalan şahıslara 500 bin dolarlık fidye ödemeyi teklif etmişti. Ancak olayın ardından çok geçmeden köpekler bir kadın tarafından bulunarak polise teslim edilmişti.

Yorumlar (0)