Kylie Jenner yeni markasını duyurdu

Dünyanın en genç milyarderi ilan edilen fakat ardından gelirinin sahte çıktığı eleştirilerine uğrayan, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak yatırımlarını sürdüren Kylie Jenner, servetine servet katacak bir hamle daha yaptı. Kozmetik sektöründeki faaliyetlerine devam eden Jenner, şimdi de bebek bakım dünyasına girmeye hazırlanıyor.

MAGAZİN 22.09.2021, 15:44
Kylie Jenner yeni markasını duyurdu

İkinci hamilelik gelişmesinin dışında Kylie Jenner, yeni bir projeye hazırlanıyor.

Bebek bakım sektörüne giriyor

2019 ve 2020’de Forbes dergisi tarafından dünyanın en genç milyarderi ilan edilen, fakat ardından gelirinin sahte çıktığı ve milyar dolar düzeyine ulaşmadığına ilişkin tartışmalar çıkan Jenner, iddiaları kesin bir dille yalanlayarak yatırımlarını sürdürdü. Amerikalı yıldız ve girişimci Jenner, servetine servet katacak yeni bir hamleye daha hazırlanıyor.

24 yaşındaki kozmetik devi, Kylie Cosmetics markasından sonra yeni markası Kylie Baby’yi çıkardığını açıkladı.

Instagram’dan bir paylaşım yapan Jenner, “Kylie Baby markasını sizinle tanıştırmaktan dolayı heyecanlıyım. Bilinçli, etkili, güvenli ve temiz bebek bakım ürünleri geliştirmek anne olduktan sonra benim hayalimdi” şeklinde konuştu.

“Çocuklarımız için hepimizin en iyisini istediğimizin farkındayım, bu sebeple vegan, alerji oluşturma riski az ürünlerden oluşan bir marka oluşturmak benim için oldukça kişisel. Bu ürünlerle gurur duyuyorum, ailenizle ve sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum” açıklamasını yapan Jenner, 28 Eylül’de ürünlerinin satışa çıkacağını açıkladı.

Mayıs ayında Kylie Swim ve Kylie Swim by Kylie Jenner markaları adına patent başvurusu yapan ve bikini-mayo ve farklı deniz ürünlerinin üretimine başlamaya hazırlanan Jenner, yeni markası Kylie Baby başlığı altında önümüzdeki süreçte bebek losyonu, nemlendiricisi, vücut yağı, puseti, jeli, beşiği, kıyafeti, biberonu ve bezi gibi ürünleri satacak.

“Kızım da bir marka çıkaracak”

Jenner, üç yaşındaki kızı Stormi'nin temmuz ayında, kendine ait 'gizli bir marka' üzerinde çalıştığını ifade etmişti. Kendi YouTube kanalında bir video yayınlayan Jenner, çok yakında Stormi’nin markasının piyasaya çıkacağını açıklamıştı.

Jenner, “Kızımın kendi işlerini yürüttüğü ofisi bulunuyor. Üzerinde bir süredir çalıştığımız küçük bir markayı açıyor. Umarım kızım Stormi, anneme baktığım gibi bana bakar” açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar (0)