Kutsi’nin eşinden şiddet iddialarına yanıt: Maskelere saklanıyorlar

Tanınmış şarkıcı Kutsi’nin bir dizi seti sırasında tanıştığı geçtiğimiz sene dünya evine girdiği Sibel Ülker bir seneyi geçkin süredir psikolojik şiddete gördüğünü ifade etmişti. Bu açıklamalar sonrasında tüm gözler Kutsi’ye çevrilirken, Ülker ifadelerinin yanlış anlaşıldığını iddia etti.

MAGAZİN 21.07.2022, 17:42 22.07.2022, 14:43
Kutsi’nin eşinden şiddet iddialarına yanıt: Maskelere saklanıyorlar

Geçtiğimiz sene dizi setinde tanışan ve dünya evine giren Kutsi ile Sibel Ülker çifti yapılan açıklamalar sonrası gündeme oturmuştu. Ülker bir senedir psikolojik şiddet gördüğünü ifade etmiş ve bütün oklar Kutsi’ye dönmüştü. Ailesiyle beraber Şile’de tatilde olan Sibel Ülker’in, Kutsi’nin ilk evliliğinden dünyaya gelen kızlarıyla birlikte vakit geçirmesine kızdığı ve bu paylaşımda bulunduğu iddia edilmişti.

Ne olmuştu?

Söylenenlere göre Bodrum’a konser vermek için giden Kutsi, kızlarıyla biraz daha vakit geçirebilmek adına ilçede kaldı. Bu esnada yakın bir dostu olan Burçin Birben de bu anları fotoğraf olarak çekip sosyal medya hesabından yayınladı. Sibel Ülker paylaşımı görür görmez, psikolojik şiddet gördüğüne dair bir yazı yayınladı.

“Maskeler ardına saklanıyorlar”

Sibel Ülker tarafından dün yapılan paylaşımdan sonra bugün yeni bir açıklama geldi, “Dünkü paylaştığım yazı tamamıyla farklı anlaşılmıştır. Yaptığım paylaşımda hayat arkadaşım Kutsi’nin adı bile geçmemiştir. Kendisiyle herhangi bir boşanma durumumu yok. Bu ifadelerde doğru değil. Paylaşım tamamıyla Kutsi ile birlikte olduğum çevreden gelen baskılar ve manipülelerle ilgilidir. Yüzlerine taktıkları maskelerle bana karşı oyuncuları yerinden edecek performanslar sergilediler. Arkamdan bir sürü iş çevirdiler. Gizli olan Instagram hesabımdan yayınladığım bu paylaşımı farklı yere çekip yorumladılar. Doğru olmayan şeylerin gündemi meşgul etmesi hususunda üzgünüm.”

“Bir bir söyleyeceğim”

Açıklamalarına devam eden Ülker, "Bir seneyi geçkin bir zamandır evlatlarımla birlikte yaşadığımız manipülasyonlar ve psikolojik şiddetin tamamını zamanı olduğunda tek tek ortaya çıkartmış olacağım. Şu an için sizlere diyebileceğim tek şey, bazı kişiler normal yaşantıda usta oyunculara taş çıkarır ve taktıkları maskelerin altında hiç tanımadığınız yüzleri vardır."

Yorumlar (0)