Küskün dostlar Kerimcan ve Danla, konserde buzları eritti!

Birbirine küskün olan Kerimcan Durmaz ve Danla Biliç, uzun zaman sonra barıştı. Eski dostların Zeynep Bastık konserinde dans ettiği görüntüler, magazinin gündeminde yer etti. Kerimcan Durmaz, o anları "Yeto bu ayrılık" notuyla takipçileriyle paylaştı.

MAGAZİN 23.10.2022, 11:26 24.10.2022, 09:32 Hakan Öksüz
Küskün dostlar Kerimcan ve Danla, konserde buzları eritti!

Sosyal medyanın fenomen isimleri olan Kerimcan Durmaz ve Danla Biliç, beraber seyahate çıktıktan sonra yaşadıkları tartışmalar nedeniyle arkadaşlıklarını noktalamıştı. Samimi pozlar veren ikilinin arkadaşlıklarının sona ermesi, sosyal medyada "Arkadaşını yolculukta tanırsın, olacağı buydu." yorumuyla karşılandı.

Kerimcan Durmaz, tartışma nedenini açıklamıştı

Kerimcan Durmaz ile Danla Biliç arasındaki arkadaşlığın bitiş nedenin ise daha sonra Kerimcan Durmaz'ın açıklamasıyla ortaya çıktı. Kendisinin Danla Biliç'in kanalına video çektiğini ve her davete uyarak arkadaşına konuk olduğunu kaydeden Durmaz, "Ben onu kendi kanalıma çağırınca işler değişti, menajeriyle görüşmem gerektiğini söyledi. Ben de sinirlendim ve takibi bıraktım." demişti.

Birlikte dans ettiler, barıştılar!

Arkadaşlıklarını noktalayarak magazinin gündemine yerleşen Kerimcan Durmaz ve Danla Biliç, uzun süre sonra yan yana görüntü verdi. Zeynep Bastık'ın konserine giden ikili, hayranlarının ricasını kırmadı ve barıştı. Birlikte dans eden iki eski dostun barışması, magazin gündeminde yer etti. Durmaz, barışma haberini "Yeto bu ayrılık" notunu eklediği videoyla duyurdu.

Yorumlar (0)