Kuruçeşme'de tarihi buluşma: İbrahim Tatlıses 12 yıl sonra sahnede

Uzun yıllar sahnelerden uzak kalan İmparator İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme Açıkhava'da hayranlarıyla 12 yıl sonra yeniden bir araya geldi.

MAGAZİN 25.09.2021, 11:44
Kuruçeşme'de tarihi buluşma: İbrahim Tatlıses 12 yıl sonra sahnede

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz sezon uzun bir aradan sonra İbo Show'la ekranlara geri dönmüştü. Sık sık programda şarkı söyleyen Tatlıses, hayranlarını performansıyla etkilemişti.

12 yıl sonra ilk konser

Uğradığı silahlı saldırıdan sonra ünlü şarkıcı, uzak kaldığı konser sahnelerine yeniden geri döndü.

"İmparator" lakabıyla bilinen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra Kuruçeşme Açıkhava konserleri çerçevesinde Kuruçeşme Açıkhava'da sahneye çıktı.

“Her şey Allah’tan gelir”

Konserde özel bir dekor tasarlanırken, İbrahim Tatlıses’e geniş bir orkestra ekibi eşlik etti.

Sahneye çıktığı ilk anlarda duygusal anlar yaşadığı görülen Tatlıses, konseri bir milli piyango olarak değerlendirdi ve "Allah, 'yürü ya kulum' derse, kimse 'dur' diyemez. Her şey Allah'tan gelir. Sizleri seviyorum. Mutluyum." sözlerini kullandı.

İki bölümden oluşan konserde gece yarısına kadar sahnede kalan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, sabaha kadar konser verebileceğini belirtti.

Şarkılara seyircilerin de eşlik ettiği konserde Tatlıses, "Bebeğim", "Haydi Söyle", "Kavur Balıkları", "Yalnızım", "Evlerinin Önü Boyalı Direk" ve "Ne Sevdalar Yaşadım"ın da bulunduğu pek çok sevilen eseri seslendirdi.

Müzikseverlerin ciddi bir ilgi gösterdiği konserde Gülben Ergen, Şafak Sezer ve Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın haricinde sanat dünyasından pek çok kişi izleyiciler arasındaydı.

Biletler, günler önce tükendi

Günler öncesinde biletlerin tükendiği konser, 24 ve 25 Eylül'de de Kuruçeşme Açıkhava'da gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)