Küfürbaz Halil Sezai adliyede!

Kariyerini Tuzla'da bitiren sözde şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, gelen tepkiler üzerine yeniden gözaltına alınarak savcılığa getirildi.

MAGAZİN 17.09.2020, 14:28 18.09.2020, 10:51

Tuzla'da haneye tecavüz ederek yaşlı ve hasta bir adamı odun, yumruk, tekme ve tokatla ağız dolusu küfürlerle öldüresiye darp eden, öleceğini zannederek Kelime-i Şehadet getirdiği için küfrün dozunu ve saldırının şiddetini daha da artıran İslam düşmanı şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, kariyerini bitiren olay sebebiyle gözaltına alınmış ancak CHP Milletvekili Eren Erdem'in de desteğiyle serbest kalmıştı.

Çirkin, acımasız ve ahlaksız olayın, özellikle Kadir Şeker için 18 yıl hapis istenmesiyle aynı güne denk gelmesi sosyal medyada büyük eleştirilere sebep olmuş, Kadir Şeker'in cezaevinde, Halil Sezai'nin ise dışarıda elini kolunu sallaya sallaya gezmesi büyük tepkiye yol açmıştı.

Sosyal medyada halkın büyük tepki göstermesi üzerine küfürbaz Halil Sezai Paracıkoğlu, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından mevcutlu bir şekilde getirilmesi talimatı üzerine, avukatı ve polis ekiplerinin sağladığı güvenlik önlemleri altında Anadolu Adalet Sarayına geldi.

Artık şarkılarıyla değil, ağız dolu küfürleri ve yaşlı bir insana uyguladığı darp ile hatırlanacak olan Halil Sezai Paracıkoğlu, ifadesi alınmak üzere Basın Suçları Soruşturma Bürosunun olduğu kata götürüldü.

Halil Sezai Paracıkoğlu'nun Anadolu Adalet Sarayı binasına girişi esnasında Covid-19 önlemleri çerçevesinde ateşi ölçüldü.

Olay

Sözde şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, film çekimi için Tuzla'da bir site içerisinde bulunan 2 villayı kiralamış, yan villada yaşayan 66 yaşındaki Hüseyin Meriç'in gürültü ve güvenlik sebebiyle rıza göstermemesi üzerinde Halil Sezai Paracıkoğlu, konut dokunulmazlığını ihlal ederek yaşlı adamın evinin kapısını kırarak içeri girmiş, hanesine tecavüz ettiği yaşlı adamı evden çıkararak elindeki odunla uzun süre darp etmiş, aynı zamanda kalp hastası olan yaşlı adamın kendini kötü hissetmesi üzerine kelime-i şehadet getirmesine sinirlenerek "Ezan mı okuyorsun lan sen O... çocuğu" şeklinde defalarca küfrederek yaşlı adamı yumruk, tekme ve diz kapağı ile darp etmişti.

Yaşanan vahşet üzerine 66 yaşındaki mağdur Hüseyin Meriç, ikamet ettiği Tuzla ilçesindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayet etmişti. Şikayet üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, çok sayıda suçu dakikalar içine sığdırmayı başarabilen Halil Sezai Paracıkoğlu'nu Kadıköy'deki evinde gözaltına almıştı.

Halil Sezai Paracıkoğlu'nun gözaltına alındığını duyan CHP'li Eren Erdem ise Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Halil Sezai Paracıkoğlu'nun serbest bırakılması için çaba sarf etmiş ve Paracıkoğlu salıverilmişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, gelen tepkilerin yoğunluğu sebebiyle Halil Sezai Paracıkoğlu'nun mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatında bulunmuştu.

Sözde şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkındaki soruşturma ile ilgili açıklama yapan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyaya giren görüntüler ve alınan ifadeler doğrultusunda soruşturmanın genişletildiğini, zanlı Halil Sezai Paracıkoğlu'nun "silahla kasten yaralama", "hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "tehdit" suçlarından ifadesinin alınacağını duyurmuştu.

Adliyeye getirilişi sırasında yaşlı adamı dövmekten elinin incindiği görünen sözde şarkıcı Halil Sezai, kendisini görüntüleyen habercilere küfürlü saldırıda bulunmadı.

halil sezai adliye

Yorumlar (0)