"Krediyle aldıklarımı güzelleşmek için geri veremem"

Eser Yenenler'in 'EYS' programına konuk olan güzel şarkıcı Gülben Ergen, samimi bir açıklama yaparak, "Cildim güzelleşecek diye evimi veremem. Bu zamana kadar neye sahip olduysam krediyle aldım zaten. Onun için geri veremem." dedi.

MAGAZİN 07.03.2020, 11:03 07.03.2020, 11:20
"Krediyle aldıklarımı güzelleşmek için geri veremem"

Güzel şarkıcı Gülben Ergen, Eser Yenenler'in 'EYS' programına konuk olarak katıldı. Ergen, 'EYS'nin keyifli bölümlerinden 'Esert Sorular'da oldukça samimi açıklamalar yaptı. 

"Bir daha 'asla' dedikten sonra yaptığın bir şey oldu mu?" sorusuna Gülben Ergen, şu yanıtı verdi:

"Neredeyse her türlü özel hayat seçimi."

"Cildim güzelleşecek diye evimi veremem"

"20 yıl gençleşeceksin, ama val varlığını ve şöhretini kaybedeceksin!" denilince güzel şarkıcı, samimi bir açıklama yaparak, şunları söyledi:

"Asla istemem. Ben maskelerimle, bitkisel bakım kremlerimle hallederim onu. Mal varlığı ne oluyor; sakın, aman. Cildim güzelleşecek diye evimi veremem. Bu zamana kadar neye sahip olduysam krediyle aldım zaten. Onun için geri veremem."

"Önceliğim oyunculuktu" 

Gülben Ergen, "Benim önceliğim oyunculuktu. 20 yıl önce oyunculukta kariyer yapmaya başlamışken, o zaman furya vardı oyuncuların şarkı söylemesiyle ilgili, ben de o furyaya katıldım. Sonra iş ciddi bir yere doğru gitmeye başlayınca 'eyvah' dedim bir an. Sonrasında ciddi anlamda eğitimler aldım, çok çalıştım, kendimi eğittim. Ve bugün bu noktada hayatımı şarkı söyleyerek idame ettiriyorum." ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar (0)