Kraliyet’ten ayrılmak aile saadetine yetmedi: Harry ve Meghan sürekli kavga ediyor 

Kraliyet haklarını reddederek ABD’ye yerleşen eski Prens Harry ve Meghan Markle’ın aile saadeti bir türlü sağlanamıyor. Taraflara yakın olan kaynaklar, çiftin sürekli olarak kavga ettiğini belirtti. 

MAGAZİN 02.06.2021, 11:42 03.06.2021, 08:57
Kraliyet’ten ayrılmak aile saadetine yetmedi: Harry ve Meghan sürekli kavga ediyor 

Bir zamanlar genç kızların sevgilisi olan eski Prens Harry ve güzel oyuncu eşi Meghan Markle, Kraliyet haklarından feragat ederek ABD’ye yerleşmişlerdi. Olaylı röportajları ve gizli kapılar ardında yaşanan gelin-kaynana kavgalarıyla sarsılan hayatları şimdi de farklı bir dedikodu ile sarılmış durumda.

Avustralya ve İngiltere basınında yer alan haberlere göre Harry ve Meghan’ın şaşaalı hayatı, içine girildiğinde hiç de öyle değil. Çifte yakın kaynaklardan gelen dedikodulara göre çift, sürekli olarak kavga ediyor. 

Kraliyet’ten ayrılarak 27,5 milyon dolarlık malikanelerinde kendilerine mütevazı bir hayat kuran çift, dışarıdan ne kadar huzur dolu görünüyorlarsa içeride o kadar çok deprem oluyor. 



Meghan’ın hayalleri suya düştü 

Eski oyuncu olan Meghan Markle, ABD’ye döndüğünde yeni dizi ve film teklifleri alacağını, deyim yerindeyse “önüne kırmızı halılar serileceğini” düşünüyordu fakat hiç de öyle olmadı. Meghan için dizi/film teklifleri gelmese de bazı dijital platformlarda anlaşmalar imzaladılar. Fakat bunların, Meghan için yeterli olmadığı biliniyor.

Harry, Hollywood’a uyum sağlayamadı 

Eski Prens Harry’nin Hollywood hayatına uyum sağlayamadığı, bunun da eşi ile arasında daha büyük sorunlara sebep olduğu söyleniyor. Öte yandan gelen haberlere göre Harry, Kraliyet sorumluluklarını geride bıraktığı için oldukça mutlu. Harry, sorumluluklarına harcayacağı vakti şu anda ABD sahillerinde köpeği ve oğlu Archie ile oynayarak harcıyor.



Meghan’dan Harry’ye direktifler 

Meghan Markle’ın vaktinin çoğunu iş kovalayıp anlaşma sağlamaya çalışarak geçirdiği biliniyor. Eşi Harry’ye ise iş bulması konusunda direktif verdiği biliniyor. Ayrıca gelen bilgilere göre Harry, Meghan’ın arkadaşlarıyla kaynaşmak için de çaba sarf etmiyor.

Harry’nın en yakın arkadaşı, kayınvalidesi 

Harry’nın en yakın arkadaşının ve en yakın destekçisinin ise Meghan’ın annesi Doria Ragland olduğu biliniyor. Doria, kızının huyunu bildiği için damadı Harry’ye destek veriyor. 

Yorumlar (0)