Kraliyetten ayrılan Meghan Markle, oyunculuğa geri dönüyor!

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet ailesi üst düzey üyeliğini bırakma kararı bütün dünyada çok konuşulmuştu. Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle'ın oyunculuğa geri döneceği iddia edildi.

MAGAZİN 31.01.2020, 10:10 31.01.2020, 10:48
Kraliyetten ayrılan Meghan Markle, oyunculuğa geri dönüyor!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğini bırakacaklarını açıklaması uzun süre gündeme oturmuştu. Bu karar sonrası Kraliçe II. Elizabeth, Prens Charles, Prens William ve Prens Harry ile acil bir toplantı düzenleyerek, torunu ve ailesinin aldığı bu kararı onayladığını söylemişti.

Ayrılık kararı sonrası çift, hayatlarını dönüşümlü olarak Kanada ve İngiltere arasında geçirmeye karar vermiş ve Meghan Markle Kanada'ya gitmişti. İngiltere'deki işlerini hallettikten sonra Prens Harry de eşi ve çocuğunun yanına Kanada'ya gitmişti.

İddialara göre, Kraliyet ailesine gireceği için oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Meghan Markle, tekrar setlere dönmek istiyor.

US Weekly'nin haberine göre, Meghan Markle, oyunculuğa geri döndüğünde kalitesiz yapımlarda yer almak istemiyor. Şu sıralar menajer arayışında olan Meghan Markle, yeni projelerde kendisine yardımcı olması için ünlü bir menajer arıyor.

Markle, evlenmeden önce Suits dizisinde Rachel Zane karakterini canlandırıyordu.

Yorumlar (0)