Kraliyet’in yeni Kraliçesi: Kraliçe Elizabeth’e benzerliğiyle dikkat çeken Prenses Charlotte 

Kraliyet ailesinden Düşes Kate ve Dük William’ın kızları Prenses Chatlotte’un Kraliçe Elizabeth’e benzerliği, dünya magazin gündeminde en çok konuşulan konulardan oldu. Pek çok kişi, “Yeni Elizabeth” dediği Charlotte’un fotoğrafları ile İngiltere Kraliçesi’nin fotoğraflarını kolaj yaptı. Yorumlarda bulunan kişilerin çoğunluğu ise Charlotte’un, Kraliçe Elizabeth’i sollayacağını dile getirdi. 

MAGAZİN 12.12.2021, 16:01 13.12.2021, 12:51
Kraliyet’in yeni Kraliçesi: Kraliçe Elizabeth’e benzerliğiyle dikkat çeken Prenses Charlotte 

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen İngiliz kraliyet ailesinin her paylaşımı büyük yankı uyandırıyor. Geçtiğimiz günlerde Noel kartı için fotoğraf çektiren ve bunu sosyal medya hesabından paylaşan Cambridge Düşesi Kate ve Cambridge Dükü William ile çocuklarının mutluluğunun gözlerinden okunması dikkat çekti. Fakat fotoğrafta dikkat çeken bir ayrıntı daha vardı ki o da Prenses Charlotte idi. 



“Yeni Elizabeth” 

Düşes Kate ve Dük William’ın tek kızı olan Prenses Charlotte, Ürdün’de çekilen yılbaşı fotoğrafında hem İngiltere hem de yurt dışından milyonlarca insanın beğenisini kazandı. Prenses, büyük büyükannesi Kraliçe Elizabeth’e benzerliği ile şaşırttı. Hakkında “Yeni Elizabeth”, “Büyük büyükannesini sollayacak” gibi yorumlar yapılan Charlotte, sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. 



Yeni kraliçe yolda 

Kraliyet ailesini yakından takip edenler, Prenses Charlotte’un, Birleşik Krallık’ın yeni kraliçesi olacağını belirten yorumlarda bulundu ve çocuk yaşta olmasına karşın (2015 senesinde doğdu) ağırbaşlı olmasına övgüler yağdırdı. 

Yorumlar (0)