Kraliyet krizinde yeni gelişme: Kızına karşı ifade verecek!

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını açıklamıştı. Fakat Kraliçe II. Elizabeth'in onayının ardından yeni bir hayata hazırlanan çiftin karşısına şimdi de Meghan Markle'ın babası Thomas Markle çıktı.

MAGAZİN 15.01.2020, 14:07
Kraliyet krizinde yeni gelişme: Kızına karşı ifade verecek!

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını duyurmuştu. 

Bunun üzerine Kraliçe II. Elizabeth, torunu ve ailesinin bu kararına onay verdiğini belirtmişti. Kraliyet çifti, zamanlarını hem Kuzey Amerika'da hem de İngiltere'de geçireceklerini, aynı zamanda ekonomik bağımsızlıklarını kazanmak için çaba göstereceklerini açıklamıştı.

Sussex Düşesi Meghan Markle, arasının açık olduğu babasına yazdığı mektubu yayınlaması sebebiyle Mail on Sunday gazetesine dava açtığını söylemişti. Markle ile avukatları, basın ile arasındaki hukuk mücadelesinde iddialarını ispatlayacak belgeleri mahkemeye iletmiş ve şirketler "yalan haberler yapmakla" suçlanmıştı.

Kraliyet çifti, üst düzey görevlerinden ayrılarak yeni bir hayata hazırlanıyor ancak medya ile verdikleri mücadele çiftin planlarına engel oluyor.

"Mektubun anlamını değiştirecek bir düzenleme yapılmadı"

Düşes Markle tarafından dava açılan Mail on Sunday, mektubun olduğu gibi yayınlandığını ve anlamını değiştirecek herhangi bir düzenleme yapılmadığını kaydetti. 

"Thomas Markle yanımızda"

Mail on Sunday, dün yaptığı açıklamada, düşesin babası Thomas Markle'ın yanlarında olduğunu ve mahkemede kızına karşı ifade vereceğini bildirdi.

Söz konusu gelişmelerin ardından Sussex çifti ile Kraliyet üyelerinden herhangi bir açıklama gelmedi. 

Yorumlar (0)