Kraliyet çifti geleneği bozdu: Kraliçe üzülecek!

Kraliyet yaşantısına uyum sağlayamamakla suçlanan Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry, son zamanlarda medyadan gelen baskıların ardından "dinlenmeye" karar vermişti. Yılbaşında İngiltere'ye dönmesi beklenen çift, şaşkınlığa uğratan bir karar aldı.

MAGAZİN 13.11.2019, 16:49
Kraliyet çifti geleneği bozdu: Kraliçe üzülecek!

Sussex Dükü Prens Harry ile Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz ay medyaya ve yalan haberlere karşı savaş açtıklarını bildirmişti. 

Çift, Afrika turları esnasında kendileri hakkında asılsız haber yapan İngiliz gazetelerine karşı yasal haklarını arayacaklarını ifade etmişti. 

Medyadan ve halktan gelen olumsuz yorumların ardından ünlü çift, radikal bir karara imza atmıştı. 

Kraliyete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre çift, bu ayın ortasında Meghan Markle'ın annesinin yaşadığı Los Angeles'a gidecek ve Şükran Günü'nü bebekleri Archie ile burada geçirecek.

Çift, böylece 6 hafta tüm kraliyet görevlerine ara verecek ve medya baskısından uzak "sıradan" bir tatil geçirecek.

Kraliyet çifti, Noel tatili sırasında İngiltere'ye geri dönecek ve yeni yılı Kraliçe Elizabeth ve diğer kraliyet üyeleri ile birlikte kutlayacaktı. Fakat çift, bu kararını ilginç bir şekilde değiştirdi.

Yılbaşını da ABD'de geçirecekler

The Sun'ın kraliyete yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, çiftin yılbaşını da ABD'de geçireceği ileri sürüldü. Çiftin bu kararı alırken zorlandığı fakat "kendilerini yeniden şarj edebilmek" amacıyla buna ihtiyaçları olduğunu kaydedildi. Böylelikle çift, aile olarak ilk Noel ve yeni yılı, Meghan Markle'ın doğduğu ABD'de geçirmiş olacak.

İpler tamamen kopmuş olabilir

Fakat bu kararın Kraliçe II. Elizabeth'i 'kırdığı' ifade edildi. Daha önce Noel'i hep birlikte Sandringham Sarayı'nda geçiren ailenin bu yıl eksik kutlama yapmasının, iplerin tamamen koptuğu anlamına geldiği belirtildi. 

Yorumlar (0)