Kraliyet ailesinde yeni ayrılık

Kraliçe Elizabeth'in torunu Peter Phillips ve Autumn Kelly'nin boşanma kararının ardından, şimdi de Kraliçe'nin yeğeni David Linley, 27 yıllık eşinden boşanıyor.

MAGAZİN 18.02.2020, 16:01
Kraliyet ailesinde yeni ayrılık

Kraliçe Elizabeth'in torunu Peter Phillips ve Autumn Kelly'nin boşanma kararının ardından, kraliyet ailesinden bir boşanma haberi daha geldi. Kraliçenin yeğeni, Prenses Margaret'in oğlu Snowdon Kontu David Armstrong-Jones (profesyonel hayatta bilinen adıyla David Linley), 27 yıllık eşi Snowdon Kontesi Serena'dan boşanıyor.

Bir mobilya şirketinin sahibi olan, mobilya ve ev tasarımı üzerine de çeşitli kitaplar yazmış olan Linley, Prenses Margaret'ın Lord Snowdon ile evliliğinden doğan oğlu. Daily Mail'in haberine göre, çiftin boşanma nedeni Snowdon Kontu'nun iş sebebiyle uzun süre evden ayrı kalması. Çifte yakın kaynaklar tarafından, ayrılığa üçüncü bir şahısın neden olmadığı özellikle belirtildi.

Çiftin sözcülerinden biri ise şu açıklamayı yaptı: “Snowdon Kontu ve Kontesi evliliklerini dostane bir şekilde sonlandırma kararı aldı. Basının özel hayatlarına ve ailelerine saygı göstermelerini rica ediyorlar.”

1993'ün ekim ayında nikah masasına oturan çiftin, Charles Armstrong-Jones (20) ve Lady Margarita Armstrong-Jones (17) adlı iki çocuğu bulunuyor.

Snowdon Kontu'nun annesi Prenses Margaret (Kraliçe Elizabeth'in kız kardeşi) 2002 yılında hayatını kaybetmişti. David Linley, ünlü bir fotoğrafçı olan babası Antony Armstrong-Jones'un 2017'de vefat etmesinin ardından, 2. Snowdon Kontu unvanını almıştı. Prenses Margaret ve Antony Armstrong-Jones 1978 yılında boşanmıştı.


 

Yorumlar (0)