Kral Charles'ın tahta çıkma töreninde konser krizi: Ünlü şarkıcılar reddediyor

BBC tarafından 6 Mayıs Cumartesi günü canlı yayınlanacak Kral Charles'ın tahta çıkma töreni için hazırlıklar devam ediyor. Edinilen bilgilere göre birçok ünlü isim, tören için yapılacak konsere çıkma teklifini geri çevirdi.

MAGAZİN 02.03.2023, 12:52 Hakan Öksüz
Kral Charles'ın tahta çıkma töreninde konser krizi: Ünlü şarkıcılar reddediyor

Kraliçe II. Elizabeth'in eylül ayından hayatını kaybetmesinin ardından tahta oğlu Charles çıkmıştı. Kral Charles'ın tahta çıkma töreni 6 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Westminster Abbey'de düzenlenecek törene hazırlanan İngiltere'de coşku artmış durumda. 

En az 100 bin ücretsiz bilet dağıtılacak, BBC canlı yayınlayacak

Coronation Big Lunch etkinliğinde sahne alması beklenen ünlü isimlere dair İngiliz basınında pek çok haber yapıldı. BBC'den canlı olarak yayınlanacak konser için en az 100 bin ücretsiz biletin dağıtıldığı kaydedildi. İngiliz basınının iddialarına göre tüm hazırlıklara rağmen birçok ünlü şarkıcı, konsere katılmayı reddetti.

Adele

Sahneye çıkmayı reddedenler

Çıkan haberlere göre konsere çıkması için teklif yapılan Adele, Ed Sheeran, Spice Girls, Elton John ve Harry Styles, Kral Charles'ın teklifini geri çevirdi. Adele, kararına ilişkin net bir sebep göstermezken Ed Sheeran'ın ise Teksas'taki konserini iptal edemeyeceğini söylediği belirtildi. 

Ed Sheeran

Sahne almayı kabul eden isimler

Konserde sahne alacağı duyurulan şarkıcılar arasında Olly Murs, Dannii Minogue, Lionel Richie, Andrew Lloyd Webber, Kylie ve Take That gibi isimler ve gruplar yer alıyor. İngiliz kamuoyu, sahneye çıkmayı kabul edecek yeni isimlerin açıklanmasını bekliyor.

Take That

Yorumlar (0)