Koronayı yenen Hanks: Günlerdir ilk kez eşofman dışında bir kıyafet giydim!

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) yenen dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks, Saturday Night Live (SNL) isimli komedi programının sunuculuğunu yaptı. Programı evinden sunan Tom Hanks, 11 Mart gününden veri ilk defa eşofman dışında bir kıyafet giydiğini ifade etti.

MAGAZİN 13.04.2020, 11:38
Koronayı yenen Hanks: Günlerdir ilk kez eşofman dışında bir kıyafet giydim!

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından iyileştiğini bildiren ünlü aktör Tom Hanks, ilk kez ekrana çıktı. 

ABD'de yayınlanan Saturday Night Live (SNL) isimli komedi programı, Zoom uygulaması ile evlerden yapıldı. Programın sunuculuğunu koronavirüsü atlatan Tom Hanks üstlendi. 

Oscar’lı oyuncu, programın yapımcılarına teşekkürlerini sunarak, "Evden program sunmak biraz garip." açıklamasını yaptı. 

Tom Hanks, Eşinin ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, 11 Mart gününden beri ilk defa eşofman dışında bir kıyafet giydiğini kaydetti. 

Avustralya’da Elvis Presley'nin hayatını anlatan filmin çekimleri için bulunduğu sırada eşi Rita Wilson  ile beraber yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan Tom Hanks, şunları söyledi:

"Koronavirüs konusunda madendeki kanarya gibiydim, teşhis konduktan sonra her zamankinden daha fazla Amerika'nın babası gibiydim. Kimse beni uzun süre etrafında istemiyordu, insanları huzursuz ediyordum."

Ünlü aktör, Avustralya'daki sağlık hizmetine ilişkin esprili bir yorumda bulunarak, "Avustralya’dakiler her açıdan harika. Ama burada ateşinizi ölçerlerken Fahrenheit yerine Santigrat kullanıyorlar. Gelip 'Ateşiniz 36' dediklerinde bu bana kötü geliyordu. Ama 36 derece iyiymiş. 38 ise kötüymüş. Basitçe Hollywood'un kadın aktörlere davrandığı gibi." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)