Koronavirüsü atlatan Hazal Kaya, tansiyon problemi yaşamaya başladı!

Dizi çekimleri sırasında koronavirüse yakalandığı belirlene oyuncu Hazal Kaya, hastalığı hızlıca atlatıp yeniden çekimlere başlamıştı. Ancak virüsten sonra tansiyon sıkıntısı yaşamaya başlayan Kaya, eko çekilmesi için acil servise gitmek istedi. Ancak Kaya, bütün hastanelerin acil servislerinin dolu olduğunu öğrendiklerini açıkladı.

MAGAZİN 13.04.2021, 17:14 14.04.2021, 13:44
Koronavirüsü atlatan Hazal Kaya, tansiyon problemi yaşamaya başladı!

Dijital platformda yayınlanacak olan ve başrolünde yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı diziyle izleyiciye dönecek olan oyuncu Hazal Kaya,  dizi çekimleri sırasında Koronavirüse yakalandığı öğrenmişti. Hemen kendini evinde karantinaya alan Kaya, bu süreci atlatmıştı. Hastalık sonrası iyileşen Kaya, dizi setine geri dönmüştü. Ancak Kaya, bu kez de dizi setinde tansiyon problemi yaşadığını belirtti.



Tüm acil servislerin dolu olduğunu öğrendi

Dizi setinde fenalaşan Hazal Kaya, dizi çekimlerinde bulunan paramedik ekip tarafından acil servise götürülmek istendi. Eko çekilmesi için hastaneleri arayan Kaya, tüm hastanelerin acil servislerinin dolduğunu öğrendi. Sosyal medya hesabının hikâye bölümünden bilgi veren Kaya, ayrıca artan vakalarında hastanede yer bulmakta sıkıntı yaşamaya başladığını belirtti. Ayrıca 112 acil servisi ile hastaneler arasında bir iletişim problemi olduğunu belirten Hazal Kaya, bu durumu da anlaşılmaz ve tuhaf bulduğunu söyledi. Eve dönecek şansta olduğunu belirten Kaya, kendisi kadar şanslı olamayacakların durumunun çok zor olduğunu söyledi. 



Aşk-ı Memnu dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı

1 Ekim 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hazal Kaya, 2009 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümü okudu. Müzik ve dans üzerine eğitim alan Kaya, oyunculuğa reklam yüzü olarak başladı. Daha sonra ilk kez ekran karşısına ‘Acemi Cadı’ dizisiyle çıktı. 2007 yapımı ‘Genco’ dizisinde rol almasıyla tanınmaya başlayan Kaya, en büyük çıkışını ise 2008 ‘de yayına başlayan ‘Aşk-ı Memnu’ dizisindeki ‘Nihal Ziyagil’ karakteriyle yakaladı. Bu arada ‘Çalgı Çengi’ filmiyle sinemaya adım atan Kaya, ‘Ay Büyürken Uyuyamam’ ve  ‘Bu Son Olsun’  adlı filmlerde de rol aldı. 2011 yılında rol aldığı ‘Adını Feriha Koydum’ dizisiyle büyük bir kitle elde eden Hazal Kaya, Onur Ünlü’nün ‘İtirazım Var’ ve ‘Kırık Kalpler Bankası’ filmlerinde rol aldı.



Hastalığın ağır bir grip gibi olduğunu söylemişti

 ‘A.Ş.K’ ve ‘Maral’ dizilerinin ardından ‘Bizim Hikaye’ dizisindeki Filz karakterine hayat veren Kaya, Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur’ adlı filmde rol aldı.‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı dizi çekimleri sırasında yaptırdığı PCR testinin pozitif çıktığını öğrenen Kaya, dizi setinde çok hassas ve dikkatli olunmasına rağmen hastalığı kaptığını belirtmişti. Hastalığı ayakta ve ağır bir grip gibi geçirdiğini belirten Kaya, herkesi dikkatli olması konusunda da uyarmıştı.

Yorumlar (0)