Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri’nin tek derdi, yanan bacağı oldu!

Geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, karantinasının üçüncü gününde evindeyken üzerine kaynar su dökmüştü. Bunun üzerine hastaneye kaldırılan Vuslateri, hem koronavirüsyte savaşıp hem de yanıklarıyla uğraştı. Kök hücre tedavisi uygulanan Vuslateri’nin bacağındaki yanıkları iyileşirken, ayrıca koronavirüs testinin negatife döndüğünü de açıkladı. 

MAGAZİN 02.05.2021, 09:51 02.05.2021, 17:41
Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri’nin tek derdi, yanan bacağı oldu!

Rol aldığı ‘Küçük Sırlar’ dizsiyle adını duyuran ve daha sonra ‘Yalan Dünya’, ‘Gönül İşleri’; ‘Anne’, ‘Düğüm Salonu’ ve ‘Hedefim Sengin’ gibi projelerle bilinen başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanmıştı. Evinde kendini karantinaya alan Vuslateri, üçüncü günündeyken bacağına kaynar su dökmüştü. Bunun üzerine yanık tedavisine başlayan Vuslateri, ayrıca bir yandan da koronavirüsüyle savaşmaya başladı. 



Testinin sonucu negatife döndü

Bacağındaki yanılar için kök hücre tedavisine başlayan Vuslateri, küçük bir operasyonunun kaldığını açıklamıştı. Yaralarının iyileşmeye başladığını da aktaran Vuslateri, ağrılarının azalmaya başladığını da söyledi. Bir yandan da koronavirüsüyle savaşan Vuslateri, sevindirici haberi verdi. Sosyal medya hesabından, son test sonucunda göre negatife döndüğünü belirten Vuslateri, sevincini paylaştı. Artık sadece bacağına ağlayabileceğini söyleyen Vuslateri’nin operasyonun ardından iyileşme göstermesine göre taburcu edilmesi bekleniyor.



Bacağına kaynar su döktü

2 Eylül 1986 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen 34 yaşındaki Vuslateri, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimine başladı. 1998 yılında ‘Ruhsar’ dizisiyle oyunculuğa adım atan Vuslateri’nin tanındığı proje ise ‘Küçük Sırlar’ dizisi oldu. Hemen ardından ‘Yalan Dünya’ dizisindeki rolüyle yıldızı parlayan Vuslateri, sinema ve tiyatro projeleriyle de izleyicilerle buluşmaya devam etti.



Vuslateri son olarak, Ata Demirer ve Demet Akbağ ile Hedefim Sensin filminde rol almıştı. Karantinadayken tencereye kekik yağı döküp kaynatan Vuslateri, suyu yatağına koyduktan bir an sonra bacağına döktü. Çığlık çığlığa kalan Vuslateri, hemen hastaneye kaldırıldı. Anında ambulansa giren ve hastanede tedavi altına alınan Vuslateri’nin yanık tedavisi sürüyor. 

Yorumlar (0)