Koronavirüse yakalanmıştı: Hazal Kaya’dan açıklama!

Oğlu Ali Fiko’nun doğumunun ardından film çekimlerine başlayan ve sonrasında yeni bir dizi çekimine başlayan oyuncu Hazal Kaya, koronavirüse yakalandı. Dizi çekimlerine 5 gün ara verilirken, Kaya da sosyal medyada açıklama yaptı. Gribin ağır versiyonu gibi hastalığı geçirdiğini belirten Kaya, geçmiş olsun mesajlarının hepsine teşekkür etti.

MAGAZİN 31.03.2021, 16:44 01.04.2021, 13:10
Koronavirüse yakalanmıştı: Hazal Kaya’dan açıklama!

Geçtiğimiz yıl oğlu Ali Fiko’yu kucağına alan ve bir dizi projesine başlayan başarılı oyuncu Hazal Kaya’dan kötü bir haber gelmişti. Dizi çekimleri sırasında oyuncunun PCR testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Koronavirüse yakalandığı belirlenen Hazal Kaya, kendini evinde karantinaya aldı. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizide rol almaya hazırlanan Hazal Kaya, dizideki rol arkadaşı Selahattin Paşalı ile beraber setten canlı yayın yapmış ve dizi setini gezdirmişti.


Kendini izole ettiğini belirtti

Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabının hikâye bölümünden bilgi veren Hazal Kaya, çok hassas ve dikkatli olmasına rağmen koronavirüse yakalandığını doğruladı. Bütün dizi sentinin de hassas ve dikkatli olmasına rağmen bunun yaşandığını belirten Kaya, kendini izole ettiğini söyledi. Hastalığı ayakta ve ağır bir grip gibi geçirdiğini söyleyen Kaya, tüm geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Daha önce de film çekmişti

Bu süreçle beraber, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin çekimlerine de 5 günlük bir süreyle ara verildi. Hastalığı hafif atlattığını belirten Hazal Kaya, gayet iyi olduğunu söyledi. Hazal Kaya öncesinde, Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur’ adlı filmde de rol almıştı. Kaya filmde Onur Tuna, Selin Şekerci, Enis Arıkan ve Nur Fettahoğlu gibi oyuncularla beraber filmde yer almıştı.

Yorumlar (0)