Koronavirisün etkilerini anlattı: "Ciğerlerimden garip sesler geliyor"

İtalyan Juventus futbol takımının yıldız oyuncularından Paulo Dybala ve kız arkadaşı Oriana Sabatini koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından yaşadıkları karantina günlerinde neler hissettiklerini, virüs belirtilerini anlattı. Futbolcu, “Nefes almakta çok zorlanıyordum” derken, sevgilisi ise “Ciğerlerimden garip sesler duydum” ifadesini kullandı.

MAGAZİN 29.03.2020, 13:38 29.03.2020, 14:49 Hanife
Koronavirisün etkilerini anlattı: "Ciğerlerimden garip sesler geliyor"

Geçen hafta koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Juventus'un Arjantinli futbolcusu Paulo Dybala ve sevgilisi Oriana Sabatini corona virüsün etkilerini ve nasıl hissettiklerini anlattı.


“Nefes almakta çok zorlanıyorun”

23 yaşındaki Paulo Dybala kulübünün YouTube kanalında son durumu ile ilgili şunları anlattı:

"İlk hissetmeye başladığımda 5 dakikada hemen yoruluyordum. Nefes almakta çok zorlanıyordum. Hastalığın semptomlarını çok fazla hissettim. Çok fazla kas ağrısı yaşadım. Şimdi daha iyiyim ve egzersiz yapabiliyorum. Kız arkadaşım Oriana da ben de kendimizi iyi hissediyoruz."


“Reçeteli vitamin verdiler”

Dybala'nın kız arkadaşı Oriana Sabatini de yaşadıklarını şöyle anlattı: "Şu anda çok iyiyim ama 2-3 gün önce kendini çok kötü hissediyordum. Bize sadece dinlenmemiz gerektiğini söyleyerek bazı reçeteli vitaminler verdiler." 


"Ateşim hiç çıkmadı"

"Hastalık önce size grip gibi geliyor. Tüm vücudunuzda acı hissediyorsunuz ve yorgun hissediyorsunuz. Hep ölçtüm ama benim ateşim çıkmadı.”


“Ciğerlerimden garip sesler geldi”

"Önce ben ciğerlerimden garip sesler duydum sonra Paulo da aynı şekilde hissettiğini söyledi. Normal grip gibi başlayıp bunları yaşadık. Dokuz gün boyunca karantinada kaldık ve 31 Mart'ta tekrar teste gireceğiz."

Yorumlar (0)