Kıvanç ve Serenay istedi, yapımcı "yok artık" dedi!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından diziye uyarlanacak "Kral Kaybederse" adlı dizinin başrolünde oynamaları için Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'ya teklif götürüldüğü öğrenildi. İddialara göre iki oyuncu bölüm başına toplamda 2,5 milyon lira istedi.

MAGAZİN 16.10.2022, 16:10 17.10.2022, 10:10 Hakan Öksüz
Kıvanç ve Serenay istedi, yapımcı "yok artık" dedi!

Yeni sezonda yayınlanması beklenen "Kral Kaybederse" dizisi, çok sayıda izleyici tarafından merakla bekleniyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından ekrana uyarlanacak olan dizinin yayın tarihi henüz net değil. Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda gibi yapımların ardından Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanlarından uyarlanan bir başka dizinin daha ekranlara gelecek olması, seyircileri heyecanlandırdı.

Oyuncuların teklifi reddedildi 

Dizi tutkunlarının heyecanlanma nedeninin, sadece Gülseren Budayıcıoğlu olmadığı kaydedildi. Edinilen bilgilere göre dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alacak. Ünlü oyuncuların bölüm başına istedikleri ücretlerin uçuk olması, yapımcıyı mutsuz etti. Yapımcının, oyunculardan gelen talepleri geri çevirdiği öğrenildi.

Bölüm başı toplamda 2,5 milyon lira istediler

İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ'un bölüm başına 1,5 milyon lira istediğini öğrenen Serenay Sarıkaya, kendi ücretinin de en az 1 milyon lira olması gerektiğini söyledi. Söz konusu taleplerin yerine getirilmesi halinde iki oyuncunun bölüm başı maliyeti toplamda 2,5 milyon lira olacak. Bu masraftan kaçınmak isteyen yapımcının, dizi için yeni oyuncular aradığı öne sürüldü.

Yorumlar (0)