Kıvanç Tatlıtuğ’dan koronavirüs itirafı!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşiyle beraber restorandan çıkarken görüntülendi. Tatlıtuğ, zatürre olduğu süreçte zorluklar yaşadığını ve uzun zaman sonra yapılan testin ardından koronavirüse yakalandığının belirlendiğini anlattı. Tatlıtuğ, birbirinden ayırt edilmesinin zor olması nedeniyle böyle olduğunu belirtti.

MAGAZİN 18.03.2021, 09:34 18.03.2021, 15:50
Kıvanç Tatlıtuğ’dan koronavirüs itirafı!

Yakın zamanda Özge Özpirinçci ile başrolleri paylaştığı “Bir Denizaltı Hikayesi” adlı diziyle izleyiciyle buluşacak olan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir restorandan çıkarken eşi modacı Başak Dizer Tatlıtuğ ile görüntülendi.  Tolga Karaçelik’in yönetmenliğinde izleyicilerle dijital platformda buluşacak olan dizisi için heyecanının yüksek olduğunu söyleyen Tatlıtuğ, çok keyifli olduğunu belirtti.

Zatürre ve koronavirüs ayırt edilemedi

Pandemi sürecinin ilk zamanlarını eşi ile doğada ve şehirden uzakta geçirdiklerini söyleyen Tatlıtuğ, evlerde hayatın güzel olduğunu belirtti. Bir kaç ay önce zatürre olduğu haberleri hakkında Tatlıtuğ, hastaneye öksürme ve yüksek ateşi olduğu için gittiğini belirtti. Testlerle beraber zatürre geçirdiği söylenen Tatlıtuğ, ayrıca bir itirafta bulundu. Zatürre olmasının ardından bir test daha yapılan Tatlıtuğ, koronavirüse yakalandığını öğrendiğini belirtti.

Bunu çok zaman sonra öğrendiğini belirten Tatlıtuğ, ikisinin birbirinden çok ayırt edilemeyen noktaları olduğu için geçen zamanın ardından fark edildiğini belirtti. Daha sonra virüsü atlattığını söyleyen Tatlıtuğ, karavanda mızıka çalmasıyla ilgili ise ‘Braveheart’ filmini ve müziğini eşiyle beraber çok sevdikleri için çaldıklarını söyledi.

Yorumlar (0)