Kıvanç Tatlıtuğ: Evde kuzu besledik

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, marka yüzü olduğu bir markanın tanıtım toplantısında ilginç anılarını paylaşırken, çocukluğunda evlerinde kuzu beslediklerini açıkladı.

MAGAZİN 21.09.2021, 13:22 22.09.2021, 09:24
Kıvanç Tatlıtuğ: Evde kuzu besledik

Kıvanç Tatlıtuğ, marka yüzü olduğu bir markanın tanıtım toplantısına katıldı. 

Evde kuzu besledik

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, gelecek kuşağa daha yaşanılır bir dünya bırakmak adına sorumluluk alınması gerektiğini ifade etti.

Tatlıtuğ, “Alışkanlıklarımızı, üretim, tüketim ve iş yapma şekillerimizi gözden geçirmemiz lazım. Bir aktör olarak en büyük desteğin; bu konudaki adımların daha geniş kitlelere yayılmasına destek olmak olduğunu düşünerek, elimden geleni yapıyorum.” şeklinde konuştu..

“Ahtapotlarla sohbet ettik”

Toplantıda muhabirlerle ilginç anılarını paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, çocukluğunda evde kuzu beslediklerini açıkladı ve “Babam bir gün eve yavru kuzu getirdi. Dördüncü kattaki evimizde ona baktık.” ifadelerini kullandı.

Deniz tutkunu olduğu bilinen ünlü oyuncu, unutamadığı bir anısını şöyle paylaştı:

“Doğum günümdü. Sabah saatlerinde denize girdim, bir baktım bacağıma bir ahtapot dolandı. Bacağımdan çıkardım, biraz ileri gittim. Bir ahtapotla daha karşılaştım. Birlikte yüzdük. Unutamadığım bir gündü. Beraber takıldık, sohbet ettik.”

Yorumlar (0)