Kıvanç Tatlıtuğ, aşkını haykırdı: Bambaşka seviyorum

Modacı Başak Dizer ile 2016 senesinde hayatını birleştiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşine duyduğu aşkı anlattı. 

MAGAZİN 01.05.2022, 17:41 03.05.2022, 11:02
Kıvanç Tatlıtuğ, aşkını haykırdı: Bambaşka seviyorum

Başak Dizer ile Paris’te gerçekleştirilen sade bir törenle hayatını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ, mutlu bir evlilik hayatı geçiriyor. Kısa süre önce oğulları dünyaya gelen çift, çocuklarına Kurt Efe ismini vermişti. Eşine olan düşkünlüğünü anlatan Tatlıtuğ, “Eşimi bambaşka seviyorum. Benim için çok özel bir insan. Her gün başka türlü sevmeye başladım. Çünkü artık çok sevmek de yetmiyor” ifadelerini kullandı. 

“Onun gözlerine baktığım zaman parıltı görüyorum”

Eşi Başak Dizer’in kendisini mutlu etmek için emek harcadığını dile getiren Tatlıtuğ, “Kendisinin bu çabalarını gördükçe onu daha da çok sevmeye başladım. Sevgi de aslında bu çabaları gördükçe büyüyor. Onun gözlerine baktığım zaman parıltı görüyorum. O parıltının altındaki mutluluğu hissedince dünyalar benim oluyor” şeklinde konuştu. 

“Evlenmek mesele değil, birbirini anlamak ve devamını getirebilmek mesele”

Evliliklerinin ilk gününden bu yana çok mutlu olduklarını dile getiren Tatlıtuğ, “O benim tercihlerimi destekliyor, ben onun seçimlerini destekliyorum. Evlenmek mesele değil, birbirini anlamak ve devamını getirebilmek mesele diye düşünüyorum. Biz bunu çok güzel yapıyoruz. Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Her şey için ona minnettarım” ifadelerini kullandı.

 “Hala anneliği ve babalığı öğrenmeye çalışıyoruz”

Oğlu Kurt Efe ile ilgili de konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, “Bu çok başka bir duygu. Babalık hissi bambaşka bir şeymiş. Bir oğlum oldu. Allah hayal eden herkese versin inşallah. Eşim çok şükür son derece sağlıklı. Oğlumuz Kurt Efe son derece sağlıklı durumda. İki günlük bir hastane sürecimiz oldu. Ardından taburcu olarak evimize döndük. Çocuğumuzla evimize yerleştik. Anneliği ve babalığı öğrenmeye çalışıyoruz aslında. Evde ufak değişikler yapmak durumunda kaldık. Muhteşem bir hismiş. Onu söyleyebilirim” dedi. 

“Çocuğumuzun iki isim sahibi olmasını istedik”

Çocuklarına neden Kurt Efe ismini koyduklarını da açıklayan yakışıklı oyuncu, “Eşim Başak da kısa süre önce bununla ilgili konuşmuştu. İki isim sahibi olmasını istedik. İkisi de bizim için çok kıymetli. İsmini çok düşündük ve gerçekten severek koyduk. İnşallah sağlıklı, uzun bir ömrü olur. Devletine, bayrağına, vatanına bağlı, anasına babasına hayırlı bir çocuk olsun” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)