Kıvanç Talıtuğ ile Başak Dizer’in oğulları doğdu: Kurt Efe, babasına benziyor

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğulları, Kurt Efe bugün dünyaya geldi. Eşi Başak Dizer ile doğuma giren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, göz yaşlarını tutamadı.

MAGAZİN 15.04.2022, 12:01 16.04.2022, 10:15
Kıvanç Talıtuğ ile Başak Dizer’in oğulları doğdu: Kurt Efe, babasına benziyor

6 yıl önce Paris’te dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyordu. Ünlü çiftin bu hayali bugün gerçek oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğulları Kurt Efe, bugün sabah saatlerinde Maslak’ ta bir özel hastanede dünyaya gözlerini açtı.

"Kurt Efe'mizi kucağımıza aldık"

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Tatlıtuğ, "Kurt Efe'mizi bugün sağlık ile kucağımıza aldık çok şükür. Şu an mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese bu mutluluk nasip olsun. Başak ve ben hepinize tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız..." diye yazdı.

Kurt Efe, babasına benziyor!

Altın rengi saçları olan Kurt Efe'nin aynı babasının bir kopyası olduğu öğrenildi. Anne Dizer ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Babasının rolünden esinlendiler, adı Kurt Efe oldu

Ünlü çift, bugün dünyaya gelen oğullarına "Kurt Efe" ismini vereceklerini açıklamıştı. 2014’de yayınlanan “Kurt Seyit ve Şura" dizisinde ki "Kurt Seyit" karakterine hayat veren Tatlıtuğ'un, isim konusunda bu projeden esinlendiği en başından beri konuşulanlar arasındaydı.

Bunu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Başak Dizer, tahminlerin doğu olduğunu söyledi. Çocuklarının isminin hikayesini anlatan Dizer, "Biz Kıvanç ile 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin olduğu dönem tanıştık. Kıvanç’ın dizideki karakter ismi çok hoşuma gidiyordu. Telefonuma Kıvanç’ı 'Kurt' diye kaydetmiştim. Dizideki lakabını oğlumuza koymak istedik, bu ismin bizim için anısı var. Kurt isminin yanına da Efe'yi ekledik." dedi.

‘Yol gösterici, öğretici demek.’

Kıvanç Tatlıtuğ ise çocuklarının isminin anlamı hakkında şunları söyledi: Birçok Türk destanında Kurt adı geçiyor. Ben hayvanların arketiplerini araştırdım. Kurt, yol gösterici, öğretici, tek eşli ve aile kuran aynı zamanda güçlü bir karakter olduğundan dolayı oğlumuza Kurt adını vermeye karar verdik.

Dizer, Kurt Efe'yi beklerken hamilelik pozları vermişti

Başak Dizer, doğuma az bir süre kala objektif karşısına geçmişti ve "Seni beklerken..." notu ile hamilelik pozlarını sosyal medyada yayınlamıştı.

Fotoğraflarda ünlü stilistin karnının daha da büyüdüğü görülmüştü. Dizer, objektiflere farklı mekanlarda, farklı kıyafetler ile poz vermişti. Kurt Efe ismini verdikleri oğullarını bugün kucağına alan Başak Dizer'in sosyal medya paylaşımlarını, takipçileri çok kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutmuştu.

Dizer'in fotoğraflarına; Ece Çeşmioğlu, Aslışah Alkoçlar, Müge Boz, Kıvanç Kasabalı, Sedef Avcı, Cansu Tosun, , Meriç Aral, Berk Erçer, Özge Ulusoy, Sinem Uslu ve Ece Sükan gibi birçok ünlü isim de yorum yapmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ: Rüzgar gibi

Geçtiğimiz günlerde 8,5 aylık hamile eşi Başak Dizer’le fotoğrafını paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, o fotoğrafı “Aynı rüzgar gibi..." notu ile sosyal medyada yayınlamıştı.

Tatlıtuğ: ‘İsteyen herkese Allah nasip etsin’

Bebek ile ilgili sevincini daha önce basın mensuplarıyla paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, " Bu çok güzel bir duygu. Biz çok mutluyuz. İsteyen herkese Allah nasip etsin. Daha biz bu süreçte yeniyiz. Önce sağlıklı gelsin, sağlıklı olsun. İsim şu ana kadar düşünmedik, durumu akışına bıraktık." diyerek açıklamalar yapmıştı.

Dizer: ‘Kıvanç’a çok gülüyorum’

Aşklarını gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden Başak Dizer, bir süre önce verdiği röportajda şöyle demişti: Kıvanç'a ben çok gülüyorum. O, evde sürekli taklit ve mizah yapar. Kafasında anında yazar ve hemen oynar. Evliliğim ile göz önünde bulunmak benim seçimim değildi. Durum öyle gelişti, benim elimde olan bir durum değil. Ben evlenmeden önce yine aynı sektörde olduğumdan işim gereği sakin bir hayatım yoktu. Evlilikle tabi ki bu çember daha da genişledi.

‘Evliliğin yapı taşı anlayış’

Dizer verdiği röportajda evliliği hakkında samimi açıklamalar yapmıştı ve şunları söylemişti: ‘Özel hayatını ve evliliğinizi ne kadar çok gizli yaşarsınız, dışardan size o kadar az müdahale ediliyor, o kadar da az konuşuluyorsunuz. Ben aynı zamanda yapı gereği de özel hayatımı orta yerde yaşamayı seven biri değilim. Kıvanç da benimle aynı şekilde. Bir evlilikte en önemli olan yapı taşı anlayış ve saygı.’

‘Saygı ve sevgi biterse bütün büyü bozulur’

Birlikte vakit geçirmek, eğlenmek, el ele coşkuyu, neşeyi ve üzüntüyü paylaşabilmek, beraber gülmek, kaliteli zaman geçirmek, seyahat etmek, birbirine yetebilmek ve birbirini tamamlamak. İşte bu dediklerimin hepsinin içinde aşk var. Aşk olmadan güzel vakit geçirmek çok zor. Aşk genelde saygı ve sevgi ile başlıyor fakat bu durum devam etmek zorunda. Eğer devam etmezse saygı ve sevgi biterse büyü bozuluyor.

Yorumlar (0)