Kitaptan kazandığı para dudak uçuklattı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sürpriz bir şekilde boşandıktan sonra 'Sadece Şeyma' isimli bir kitap çıkaran Şeyma Subaşı, 40 binlik satış rakamına ulaşmayı başardı. Subaşı, ilk kitabından bakın ne kadar kazandı?

MAGAZİN 07.07.2019, 10:32 07.07.2019, 11:47
Kitaptan kazandığı para dudak uçuklattı

Geçtiğimiz aylarda kitap çıkaracağını ve kendi hayatından kesitler anlatacağını duyuran Şeyma Subaşı, eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Sonunda kitabı yayınlanan Subaşı, okurlar tarafından da büyük tepki çekmişti ancak o kitap iki haftada 40 binlik satış rakamına ulaştı. 

Kitabıyla beğenilerin yanı sıra eleştirilerin de hedefi olan Subaşı'nın, bu kitap sayesinde ne kadar kazandığı öğrenildi. 

Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' isimli ilk kitabı, 2 hafta içerisinde tükendi. 

Subaşı'nın olay yaratan kitabından yaklaşık 700 bin TL kazandığı ileri sürüldü.

Cüneyt Özdemir'den yorum...

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Subaşı'nın kitabını tiye aldı. 

Son videosunun girişinde kitaptan bahsetmeden önce birkaç satır okuyan Özdemir, kendisini gülmekten alıkoyamadı. "Şeyma, Sayın Şeyma Subaşı, siz yazmışsınız biz de okuyacağız tabii ki. Bakıyorum, gayet afili bir kitap yazmışsınız." yorumunda bulunan Özdemir, şunları söyledi:

"Bakıyorum fotoğraflar, alıntılar, anılar, günlükler,  çeşitli detaylar, kıskançlıklar, perde arkası, yemek tarifleri… Gerçi siz yazmamışsınız 3 tane editör yazmış, Üç. Ben 13 kitap yazdım hep bir editörle çalıştım. Şeyma Subaşı, bir kitap yazdı 3 editörle çalışıyor."

Acun Ilıcalı hakkındaki ifadeleri dikkat çekmişti 

Şeyma Subaşı'nın, kitabında eski eşi Acun Ilıcalı hakkındaki ifadeleri dikkat çekmişti. İşte o ifadeler...

"Yalnızdım. Fiziken ve psikolojik olarak çok yalnız. Keşke aynı yaşta olabilseydik diye dua ettiğim geceyi hatırlıyorum. Hani her şeyin sonuna gelmiş gibi hissedersiniz ya. İşte tam o kara delik. Badem gözlü kızım sayesinde o delikten çıktım. Bazı hatalara düşsek de sonunda özgür bıraktık birbirimizi. İyi ki de yapmışız."


 

Yorumlar (0)