Kim Kardashian ve Kanye West, boşanma sonrası serveti bölüşecek!

Boşanma kararı alan ünlü rapçi Kanye West ve aktris Kim Kardashian, detayları basından gizli tutmaya çalışıyor. Ancak çiftin 2,2 milyar dolarlık servetlerini bölüşmeleri konusunda bir iddialar ortaya atıldı!

MAGAZİN 07.01.2021, 12:07 08.01.2021, 08:32
Kim Kardashian ve Kanye West, boşanma sonrası serveti bölüşecek!

‘Flashing Lights’, ‘I Love It’, ‘Mercy’, ‘Good Morning’ gib şarkılarla Rap dünyasına farklı bir soluk kazandıran şarkıcı Kanye West ile ‘Temptation’, ‘Derin Vadi’, ‘Hot Girls Wanted’ ve ‘Zoolander 2’ gibi filmlerin oyuncusu ve magazin yıldızı Kim Kardashian çiftinin, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. 

Bu iddialar gündemdeyken,  şimdi ise çiftin mal varlıklarını nasıl paylaşacakları konuşuluyor. 2,2 milyar dolarlık servetleri bulunan çiftin, bu serveti yaplaşmak için bir mücadele içerisine girecekleri düşünülüyor. Çiftin ayrıca 7 yaşındaki North, 5 yaşındaki Saint, 2 yaşındaki Chicago ve 1 yaşındaki Psalm adlı 4 çocuğu bulunuyor.



60 milyon dolarlık malikanenin kimde kalacağı, merak konusu

40 yaşındaki Kardashian ve 43 yaşındaki West’in malları arasında bulunan Los Angeles’ın Calabasas eyaletindeki Hidden Hills bölgesinde bulunan 60 milyon dolarlık malikanenin kimde kalacağı ise merak konusu! Evi 2014 yılında 20 milyon dolara alan çift, üç yıldır evi yeniliyor. Evin bugünkü maliyeti ise 60 milyon dolara ulaştı. Ev ise Lisa Marie Presley’e ait.



Amerikan Daily Mail’de yer alan habere göre, Kim Kardashian boşanma anlaşmasını resmi boşanma öncesi yapmak istiyor. Boşanma belgeleri hakkında bilgilerin basına sızmaması için titizlikle çalışan Kardashian, boşanmanın halkla ilişkiler kampanyasını kontrolü altında tutmaya davranıyor. Page Six’te yer alan haberde ise; Calabasas’taki evin Kardashian’ın kendisine kalmasını istiyor. Kardashian, çocuklarının alışkın olduğu evde yaşamlarını sürdürmesini istiyor.





Kardashian, avukatı Laura Wasser ila anlaştı!

Çiftten boşanma hakkında ise henüz bir açıklama gelmedi. Bazı kaynaklar, boşanma kararını Kanye West’in başkanlık seçimi kampanyası esnasında karısı Kim Kardashian hakkında sözler sarf etmesinin getirdiği yönünde.



The Mirror Gazetesi’nde yer alan haberde; Kanye West’in Wyoming’deki çiftliğinde, Kim Kardashian’ın Los Angeles’taki evlerinde çocuklarla birlikte kaldığı öne sürüldü. People dergisinde yer alan haberde Kardashian, avukatı olması için Hilary Duff, Christina Aguilera ve Angelina Jolie gibi isimlerle çalışan ünlü avukat Laura Wasser ile anlaştı. Kardashian daha önce NBA yıldızı Kris Humphries’den de boşanırken Wasser ile anlaşmıştı.

Yorumlar (0)