Kim Kardashian'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Kim Kardashian, 2013 yılında ilk defa katıldı Met Gala sonrasında bütün gece ağladığını açıkladı.

MAGAZİN 01.12.2019, 17:50
Kim Kardashian'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Kim Kardashian geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda 2013 yılında ilk defa katıldığı Met Gala etkinliği sonrasında kıyafetine ve vücuduna gelen yorumlar nedeniyle tüm gece ağladığını itiraf etti.

2013 yılındaki Met Gala'nın olduğu zamanlarda Kardashian ilk çocuğa North'a hamileydi ve hamileliğinin son zamanlarındaydı. Etkinlikteki görünümü konusunda gelen eleştiriler nedeniyle kendini çok kötü hissettiğini ve tüm gece ağladığını söyledi.

Kardashian röportajda, ''Hamileliğimin son dönemlerindeydim ve oldukça kilo almıştım. Aslında Met Gala'ya davetli dahi değildim. Geceye Kanye'nin yanında artı bir yazılan bir misafir olarak katıldım. Büyük ihtimalle o dönemde kimse beni o galada görmek istemiyordu bile. Kanye ve Riccardo Tisci (tasarımcı) elbisemi çok beğendiklerini söylemişti. Ben de çok mutlu olmuştum. Ancak daha sonra gelen yorumlar yüzünden tüm gece ağladım. Ashley-Mary Kate Olsen ikizleri elbisemi çok beğendiklerini söylediğinde başka hiçbir şeyi umursamadım.'' şeklinde konuştu.

Givenchy tasarımcısı Riccardo Tisci elbiseyi ilk olarak siyah olarak tasarlamış ancak hamile kadınlara çiçek verilmesinden ilham alarak elbiseyi tamamen çiçeklerden kaplı bir kumaş ile değiştirmiş.

Yorumlar (0)