Kim Kardashian'a reklam tabelasıyla sürpriz evlilik teklifi

2014 yılında evlendiği Kanye West ile evliliklerini bitirme kararı alan Kim Kardashian’a, Los Angeles’ta herkesin görebileceği bir evlilik teklifi geldi.

MAGAZİN 12.05.2021, 12:07 13.05.2021, 11:49
Kim Kardashian'a reklam tabelasıyla sürpriz evlilik teklifi

Amerikalı magazin yıldızı ve dört çocuk annesi olan Kim Kardashian'a, Los Angeles’ta billboard'lı evlilik teklifi geldi. 

Pakistan asıllı Sheeraz Hasan’dan, Kardashian’a evlilik teklifi

Medya gurusu olarak bilinen ve Pakistan asıllı İngiltere doğumlu Sheeraz Hasan, Los Angeles'ın Sunset Bulvarı'nda bulunan bir binadaki reklam panosuna yerleştirdiği tabelayla Kim Kardashian'a evlilik teklifi etti.

Sheeraz Hasan’ın, aylığı 150 bin dolar ücretle kiraladığı bu tabelada, kendi resmiyle birlikte “Kim K, benimle evlen” yazısı bulunuyor.

Sheeraz Hasan kimdir?

Sheeraz Hasan ile Kim Kardashian, Kardashian'ın magazin ve şov dünyasındaki kariyerinin ilk dönemlerinde, birtakım etkinliklerde ara ara beraber görüntüleniyorlardı.

Pakistan asıllı İngiltere doğumlu olan Hasan Sheeraz, beraber çalıştığı kişi ve kuruluşların tanıtım reklamları için hazırladığı başarılı kampanyalarla biliniyor. Sheeraz'ın beraber çalıştığı yıldızlar arasında Kim Kardashian dışında Justin Bieber, Miley Cyrus, Paris Hilton, Priyanka Chopra, Zendaya gibi isimler de bulunuyor.

Yaşamı

16 yaşındayken babasını kaybeden Sheeraz Hasan, Londra'daki aile restoranının işletmesini üstlenmek durumunda kaldı. Ticari zekası da o dönemde ortaya çıktı. 7/24 restoranı açık tutmak hedefiyle o dönem İngiltere'nin en önemli radyo programlarından biri ile anlaştı. Programın yayın saatleri sırasında sunucuya özel yiyecek servisi hazırladı. Bu anlaşmayla Sheeraz Hasan, ailenin gelirini 3 bin dolardan 40 bin dolara çıkardı.

Ardından Hollywood’a giden Sheeraz, 1 sene içinde dünyanın en ünlü ve en iyi paparazzi ajansı olan Hollywood TV’yi kurdu. Bu vesileyle şov dünyasının önemli simalarıyla yakın ilişkiler kurdu. Son dönemde ise ünlülerin halkla ilişkiler ve reklam faaliyetlerini sürdürüyor.

Britney Spears’ın, 2000'li yılların başında yaşadığı kariyer düşüşü sonrası yeniden gündeme gelmesini sağlamak, Sheeraz’ın yaptığı en başarılı işlerden biri olarak biliniyor.

Hasan Sheeraz'ın ayrıca "Sizi Ünlü Yapıyoruz" sloganıyla iş yapan bir ajansı ve bir Instagram hesabı da bulunuyor. Sheeraz'ın bu girişiminin bir tür tanıtım faaliyeti olarak değerlendirilebileceği belirtiliyor. Hazırladığı reklam tabelasında Sheeraz’ın internet adresi ve şirketinin isminin bulunması bu iddiaları güçlendirdi.

Ancak Hasan Sheeraz, bu konuya ilişkin sorulara "Her milyoner, her prens, her politikacı... Hemen hemen herkes Kim Kardashian'la evlenmeyi çok ister. Fakat farklı bir şey var ki ben Kim'in nasıl bir şöhret istediğini çok iyi biliyorum. Dolayısıyla onu mutlu edebilecek tek bir erkek var o da benim" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar (0)