Kilo veren Seren Serengil, adeta eridi!

Uzun zamandır yakalandığı dumping sendromu hastalığıyla mücadele eden Seren Serengil, zayıflamaya devam ediyor. Şu sıralar magazin yorumculuğu yapan Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarıyla eridiğini gösterdi. Hatırlanacağı gibi Serengil, 2016 yılına yaptırdığı mide küçültme ameliyatı sonrası kilo vermeye başlamıştı.

MAGAZİN 03.05.2021, 12:56 04.05.2021, 00:44
Kilo veren Seren Serengil, adeta eridi!

Yaptığı magazin yorumlarıyla gündeme gelen başarılı şarkıcı Seren Serengil, uzun süredir dumping sendromu hastalığıyla savaşıyor. Gün geçtikçe daha da çok zayıflayan Serengil, sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla herkesi şoke ediyor. Adeta eriyen ve hızla kilo vermeye başlayan Serengil, yepyeni fotoğraflarında yeni bir görünüme kavuştuğunu gösterdi. 


 

Paylaşımlarıyla olay oldu

2016 yılında mide küçültme ameliyatı olan Seren Serengil, ameliyatın hemen ardından hızla kilo vermeye başlamıştı. Yaklaşık üç buçuk ayda toplamda 25 kilo veren Serengil, son görünümüyle herkesi şaşırtmıştı. Ünü sunucu ve şarkıcı, rapor alıp tatile çıktığını belirtirken, fotoğraflarda boyunu photoshop ile uzattığı da iddia edildi. Zayıflamasını eleştiren ve çirkinleştiğini düşünen takipçilerine ise sessiz kalmayan Serengil, zayıflamasının elinde olan bir şey olmadığını söyledi. 4 kg yağı kaldığını söyleyen Serengil, yediğini ama sürekli zayıf kaldığını da sözlerine ekledi.
 


Yorumlara cevap verdi

Dinlenmeden çalıştığını da sözlerine ekleyen Serengil, yapacak bir şeyinin olmadığını ve sağlık sorunlarıyla başa çıkması gerektiğini söyledi. 6 Nisan 1971 tarihinde dünyaya gelen Serengil, oyuncu Öztürk Serengil’in de kızıdır. İlk olarak babasıyla beraber ‘Sarhoş’ filminde oyunculuk yapan Serengil, bir gazinoda assolist oldu. Kariyerine sunuculuğu da ekleyen Serengil, 2011 yılında magazin yorumculuğuna başladı. Bu konudaki en büyük çıkışını 2016 yılında yakalayan Serengil, Gülben Ergen hakkındaki yorumları yüzünden de hapse girmişti. 

Yorumlar (0)