Khloe Kardashian ve Kris Jenner’ın 37 milyon dolarlık lüks kompleksi görüntülendi

Lüks yaşam biçimleriyle adından sıkça söz ettiren Kardashian ailesi, bu kez de yapımı bir türlü bitmeyen devasa evleriyle gündemde. 37 milyon dolarlık iki lüks malikane, ilk kez görüntülendi.

MAGAZİN 27.08.2021, 14:33 29.08.2021, 15:36
Khloe Kardashian ve Kris Jenner’ın 37 milyon dolarlık lüks kompleksi görüntülendi

Kardashianların annesi Kris Jenner ile Jenner’ın kızı Khloe Kardashian’ın yan yana inşa edilen evleri, ilk kez görüntülendi. 37 milyon dolar (310 milyon TL) değerindeki dev kompleks, Hidden Hills’te bulunuyor.



65 yaşındaki Kris Jenner ile 37 yaşındaki Khloe Kardashian’ın malikaneleri kuşbaşı görüntülendiğinde inşaatın epey ilerlediği görülüyor. Her ikisi de bugünlerde bölgede popüler olan modern çiftlik evi tarzında inşa edilen ve ikisi de yaklaşık biner metrekare büyüklüğünde olan devasa evler, birbirinden sadece birkaç metre uzaklıklar. Evler, anne kızın birbirlerini sürekli olarak seyahat etmesine de olanak sağlıyor.



Jenner’ın evi, güneş panelleriyle ısınacak

Kris Jenner için inşa edilen koyu gri boyalı evin çatısında güneş panelleri yerleştirildi. Oldukça dikkat çekici evlerin devada büyüklükte havuzları da bulunuyor. Khloe Kardashian’ın evi 17 milyon dolar değerinde iken Kris Jenner’ın evinin ise 20 milyon dolar değerinde olduğu biliniyor.



Hidden Hills’in en pahalı evleri listesinde

Kardashian ve Jenner’ın evinin fiyatı hayli yüksek olsa da bu evler, Hidden Hills’in en pahalı evleri değil. En pahalı mülk, Haziran 2019 döneminde 22,3 milyon dolara satılan bir malikane. Khloe Kardashian’ın Calabasas’taki malikanesini Kasım 2020’de boşaltmış ve 15,5 milyon dolara satmıştı.



Coty’nın CEO’su Jenner’ların mülklerine talip


Kris Jenner ise Nisan 2020’de, Hidden Hills’teki kızı Kim Kardashian’ın evinin hemen karşısında bulunan evini 15 milyon dolara satmıştı. Bu evin alıcısı, güzellik imparatorluğu Coty Inc.’in şu anki CEO’su ve başkanı, kozmetik gurusu Peter Harf’ın küçük kızı idi. Coty, Kylie Jenner’ın kozmetik şirketini de 2019 senesinde 600 milyon dolar nakit karşılığında satın almıştı.



Akdeniz tarzında malikaneleri var

Kris Jenner’ın ailece meşhur oldukları reality show programı olan “Keeping Up With The Kardashians” ile ünlü olan bir evi var. Bu ev, Hidden Hills’te bulunuyor ve Akdeniz esintilerini barındırıyor. Kris Jenner, bu evde oğlu Rob Kardashian ve kızı Dream ile birlikte yaşıyor.

Yorumlar (0)