Kerem Kamışlı’dan tekrar suya atılmaya karşılık “korumalı” önlem 

Şevval Şahin ile yemeğe çıktığı akşam Marcus Aral tarafından sandalye ile birlikte denize atılan Sabancıların torunu Kerem Kamışlı, koruma ile gezmeye başladı. Kamışlı’nın korumasını görenler, “Korkuyor” dedi. 

MAGAZİN 12.07.2021, 15:01 13.07.2021, 09:51
Kerem Kamışlı’dan tekrar suya atılmaya karşılık “korumalı” önlem 

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin ile bir akşam yemeği için bir araya gelen Sabancıların torunu Kerem Kamışlı, Şahin’in eski sevgilisi Marcus Aral tarafından sandalyesiyle birlikte denize atılmıştı. O günden bu yana hiç sesi çıkmayan Kamışlı, Bebek’te görüntülendi. 

Korumasıyla birlikte gezdiği görülen Kamışlı’nın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı. “Marcus’tan korktuğu için koruma tuttu.” iddiaları da bu şekilde kesinlik kazanmış oldu. 



Marcus Aral’ın şovu sonrasında barışma yaşandı 

Kerem Kamışlı’nın her daim şoförü ile gezdiği bilinse de Marcus Aral’ın “deniz şovundan” sonra özel korumayla gezmesi şaşırtmadı. 

Magazine yansıyan bir diğer haber de Marcus Aral ve Şevval Şahin çiftinin, olaydan sonra barışması ve hatta birlikte yemeğe çıkmaları oldu. İkili, aşklarına kaldığı yerden devam ederken Kerem Kamışlı’nın yine yalnız olması dikkat çekti. 

Yorumlar (0)