Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söz konusu ayrılık iddiaları günlerdir konuşuluyor. Ünlü çift, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakıyor ve açıklama yapmıyor.

MAGAZİN 30.04.2019, 09:12 30.04.2019, 09:48
Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?

Aşkları birlikte oynadıkları reklam filminde başlayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in ayrıldıklarına yönelik iddialar günlerdir konuşuluyor.

Serenay Sarıkaya, çok önemsediği bir sosyal sorumluluk projesinde kameralar karşısına geçtiğinde kendisine Bürsin’le ayrıldıkları yönündeki iddialar soruldu. Sarıkaya bu soruya sosyal sorumluluk projesinin önemini belirterek cevap vermedi. Sarıkaya, ısrarla sorulan soruyu başka bir zaman yanıtlayacağını söyleyerek reddetti. Serenay Sarıkaya’nın kameralar karşısındaki mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Takipçi sayılarındaki değişim dikkat çekti

Magazin dünyasında ayrılık haberlerinin yer almasıyla ünlü çiftin hayranları da şok oldu. Sarıkaya ve Bürsin’in 3,5 yıllık ilişkilerinde evlilik haberi bekleniyordu. Bunun yerine basında yer alan ayrıldık haberleri ünlü çiftin takipçilerini de ayırdı. Sosyal medyada ayrılık haberlerinin ardından Serenay Sarıkaya’nın takipçileri artarken, Kerem Bürsin’in takipçi sayısı azaldı.

Serenay Sarıkaya’nın 7.6 milyon takipçisi ayrılık iddiasının ardından 200 bin arttı ve 7.8 milyon oldu.

Kerem Bürsin’in 2.1 milyon olan takipçi sayısı ise ayrılık iddialarının ardından 2 milyona düştü.

Söz konusu gelişme magazin basınında aşkın kaybettiği fakat Serenay Sarıkaya’nın kazandığı şeklinde yorumlandı.

Pasgol height: 870px;" />

Kerem Bürsin 6 aydır Amerika’daydı

Ünlü çiftin arasındaki krizin ocak ayında başladığı söyleniyor. Serenay Sarıkaya bir süredir ayrılık iddialarına yanıt vermiyordu. Kerem Bürsin’in, 6 aydır ABD’de olması ayrılığın işareti olarak görüldü. Bürsin’in Türkiye’ye döndükten sonra ilişkisini kurtaramadığı ve ayrılmak isteyen tarafın Sarıkaya olduğu iddialar arasında yer alıyor.

Kerem Bürsin'den 'yalnızlık' pozu

Kerem Bürsin'in, Serenay Sarıkaya ile ayrılık iddialarının konuşulmasının ardından yaptığı ilk paylaşım da iddiaları doğrular nitelikte oldu. Spora düşkün olan Kerem Bürsin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kimsenin olmadığı spor salonunun fotoğrafı ve İngilizce'de "yalnızlık" anlamına gelen "solitude..." ifadesi yer aldı.

Serenay’ın hayatında biri mi var?

Ayrılığın konuşulmaya başlandığı günden bu yana dedikodular da peş peşe geliyor. Hatta Serenay Sarıkaya’nın hayatında birinin olduğu bile iddia ediliyor.

Kerem Bürsin'in ABD'de sevgilisi olduğu iddiaları yalanlandı

Kerem Bürsin’in ABD’de bir sevgilisinin olduğuna yönelik iddiaları Bürsin’in yakınları yalanladı.

Birlikte yaşadıkları evden taşındı

Kerem Bürsin'in, Serenay Sarıkaya sosyal sorumluluk projesinin düzenlediği etkinlikteyken Yeniköy’deki evden eşyalarını toparladığı biliniyor.

O evde daha önce Aslı Enver’le Murat Boz oturmuş ve onlar da o evde ayrılık kararı almışlardı.

Kerem Bürsin, bir hafta önce kameralar karşısında Serenay Sarıkaya’nın kendisinin en büyük şansı olduğunu söylemişti. Sarıkaya ise bir süredir bu tarz açıklamalar yapmıyordu.

Yorumlar (0)