Kerem Bürsin'den aşk iddialarına yanıt: Beni şaşırttı!

Kerem Bürsin, aynı dizide rol aldığı Hande Erçel ile ilişki yaşamadığını ancak güzel oyuncunun kendisini çok şaşırttığını ifade etti. 

MAGAZİN 26.10.2020, 09:55
Kerem Bürsin'den aşk iddialarına yanıt: Beni şaşırttı!

Kerem Bürsin, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu, sabahları yatağından "Çok popülerim" diyerek kalkmadığını ifade etti. Her zaman oyunculuk kariyerinde nasıl daha iyi ilerleyebileceğini düşündüğünü belirten Kerem Bürsin, önündeki işlere yoğunlaşmayı tercih ettiğini söyledi. 

Keren Bürsin, jön olmayı hedeflemediğini kaydederek, bu durumla fazla ilgilenmediğini, sadece "oyuncu" olduğunu ifade etti.

"Yakışıklı olmak gibi bir derdim yok"

Kendisinden yakışıklı olan birçok erkeğin bulunduğunu belirten ünlü oyuncu, yakışıklı olmak gibi bir derdi olmadığına da dikkat çekti. 

Ünlü oyuncu, kendisini "altın çocuk" olarak nitelendirmediğini, her zaman eşitsizliğin karşısında olunması gerektiğini bilerek yetiştirildiğini belirtti.

"Aşka inanıyorum"

Daima büyüdükçe küçülmek gerektiğini düşündüğünü aktaran Kerem Bürsin, ilişki hayatına da değindi.

Kerem Bürsin, fazla çapkın olmadığını belirterek, aşka yüzde 100 inandığını ancak değişimin hızlı olduğu bir dünyada aşkın da zor olduğunu söyledi. 

"Hande Erçel ile sadece iş yapıyoruz"

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk yaşadığına yönelik iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu, sadece iş yaptıklarını ifade etti.

Ünlü oyuncu, Hande Erçel ile daha önce birbirlerini tanımadıklarına dikkat çekerek, popüler oyuncular ile çalışmaya başlamadan önce nasıl bir insan ile karşılaşacağını düşündüğünü ancak Hande Erçel'in kendisini inanılmaz derecede şaşırttığını aktardı.

"Çok uyumlu çalışıyoruz"

Güzel oyuncunun sette çok iyi bir enerjiye sahip olduğunu belirten Kerem Bürsin, kendisiyle çok uyumlu çalıştığını söyledi.

Kerem Bürsin, Hande Erçel'in işine çok önem veren bir insan olduğunu kaydederek, ekibin de harika olduğunu ve 100 kişilik bir eğlence alanında gibi hissettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)